Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vickaaaa 1888

nietypowe miejsca na orgazm ??

Polecane posty

Gość Vickaaaa 1888

mozecie mi nie uwierzyc ale ja mialam orgazm na....maturze!! serio mialam bardzo obcsle spodnie ,noge na noge ,do tego bardzo sie stresowalam bo mnie czas gonil nagle mi sie zrobilo goraco i... szok , nawet nikt nie slyszal nikt sie nie zorientowal,ta mature zapamietam do konca zycia ale nikomu tego nie moge powiedziec bo by mnie wysmial hehe :D kto ma podobne nietypowe doswiadczenia:D

Gość miesko
Jeśli chodzi o najbardziej nietypowe miejsce na orgazm, to mnie zaskoczył ten w... łokciu ;)

Vickaaaa 1888 - jak obcisłe miałaś spodnie ? Wrzynały ci sie w cipkę ? Jak lubisz takie napisz do mnie pliss !

Gość Vickaaaa 1888
dokladnie mialam takie obcisle jeszcze pozyczone od kolezanki byly przyciasne :D i tak sie to skonczylo :D lecz nie lubie takich zle sie czulam nie komfortowo nie moglam sie skupic na maturze:D

LuckyLuke -> jo mom takie struksy ogrodnice, co mi sie wew dupe wrzynajom. Co ty na to? :classic_cool:

pyt. z innej beczki a jak ci poszlo:P? dalas rade napisac? hehe cokolwiek?:D

No to ciekawie... pewnie ktoś zauważył, tylko nie chciał dać po sobie poznać :P cała sala pełna ludzi, w tym komisja która non stop się gapi na ludzi, nie ma bata- na pewno nie zostałaś nie zauważona :D