Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marklujhliugh

Pomóżcie dziewczyny mi napisać wiadomość żeby moja dziewczyna nie była zła

Polecane posty

Gość Marklujhliugh

Pomóżcie dziewczyny mi napisać wiadomość żeby moja dziewczyna nie była zła, znam ją od 3 dni i umówiony jestem na dziś abym po nią przyjechał ale nie będę miał samochód :( jak jej napisać aby to ona przyjechała do mnie aby sie nie obraziła na mnie, a ma ona samochód .. bardzo bede wdzieczny ..za wasza pomoc...

Gość bijatykapuf
zapierdzilaj na nogach, nie ma to tamto, chyba że masz ją w dupie. Ona się zmoczy jak zobaczy że przypełzłeś na piechotę bo inaczej nie mogłeś

Gość Marklujhliugh
podkreślę ze dzieli nas od siebie 30km drogi

racja. Jak zobaczy ze mimo tego ze nie masz samochodu przyjechałes do niej to zaplusujesz. Jak bedziesz cos sciemniał to odrazu to wyłapie.

autobusy sa..... powiedz jej ze sie spoznisz bo nie masz czym dojechac a autobus mas zo tej i o tej... niech sama wyjdzie z inicjatywą przyjechania po ciebie.

Gość kitkaaa kiteczkaa aaa
a moze napisz ze kurcze nie masz samochodu czy nie moglaby ona do Ciebie przyjechac, odwdzieczysz sie kolacja. przeciez to nic strsznego

Gość Marklujhliugh
jak jej sie zapytac w delikatny sposób czy ona by nie mogła przyjechac do mnie ...

dokładnie lepiej nie ściemniaj bo dziewczyna to wyczuje ;) powiedz otwarcie, że jesteś bez samochodu Ps. autobusy itp. środki transportu nie kursują :o

Gość blablabalblalakfje
'znam ja od trzech dni' === ajjj wez przestan, tyle sie znacie,jestescie jak stare dobre malzenstwo. Nie powinna sie przeciez o to obrazic.

biały motyl....dobrze prawi :) zadzwoń powiedz że nie masz auta i wybierasz się autobusem więc możesz się spóźnić ...może sama zaproponuje że przyjedzie

Gość autobusem dojedz
a nie ........

Gość kitkaaa kiteczkaa aaa
kuzwa same ksiezniczki na tym forum. prezciez no co to takiego strsznego, ze on samochodu nie ma dzis?

Gość Marklujhliugh
no wezcie na powaznie pomozcie cos z sensem napisac bo ja tylko dzis nie mam samoch

Gość a to nie Ty rano
pisales o tym smsie co napisac do dziewczyny? :) wsiadaj w autobus i po krzyku :)

Gość Marklujhliugh
ja teraz załozyłem temat chyba z kims mnie mylisz...

Gość Marklujhliugh
dobra ja bym coś takiego napisał a wy po prawcie po swojemu : mam pewny kłopot z samochodem czy nie dałabys rade przyjechac do mnie ..?

Gość zadzwon zadzwon
wez do niej zadzwon i wyjasnij, po co bawic sie w pisanie.

a to nie Ty rano - ta osoba pisała pod innym nickiem ;] Napisz jej otwarcie, że dzisiaj jesteś bez samochodu i możesz się trochę spóźnić bo przyjedziesz do niej autobusem albo przełóż spotkanie jak nie chcesz jechać publicznym środkiem transportu tylko miej w uwadze fakt, że może to odebrać jako "ściemnianie" :P

Gość Marklujhliugh
teraz ona jest w pracy i nie moze razmawiac tylko moge smsa wysłac w czasie pracy, a ja mialem po pracy ją zabrac a teraz wyszło nie nie bede miał samochodu ...:(

Gość Marklujhliugh
wic jej tak napisze : zmieniło umnie sie troszke bo samoch nie bede miał na czas kurde:( czy nie mogłabys Ty do mnie przyjechac ...? cos zmienic..?

Gość tututurururueeeehaaakkk
A dlaczego nie moższ jechać autobusem leniu? :O

Gość napisz napisz
pisz bo w koncu dzien sie skonczy :O i nici z randki. Osobiscie to bym pomyslala ze sciemniasz i nie chcesz sie spotkac, moze dopisz ze jak wyjdzie z pracy to do niej zadzwonisz i wyjasnisz.