Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooc99fff

ZAUWAŻYLIŚCIE ,ŻE CORAZ WIĘCEJ DZIEWCZYN MA WIELKIE PIERSI ?WIDAC NA ULICACH..

Polecane posty

Gość cooc99fff

W CZASIE UPALOW SZCZEGOLNIE.. co sie dzieje z tą mlodzieżą ze takie wielkie cycki mają ..kiedyś dziewczyny mialy mniejsze biusty ..

Gość ond
ja mam mniejszy i cholera by wzła. moze niektore dlatego ze maja w sobie wiecej sadełka??

mniejsze sa teraz modniejsze niz takie balony. Jak cos dotykac to naturalnego a nie sylikony!!!!

Gość cooc99fff
ale to fakt ze niewazne które lepsze ale prawie kazda dziewczyna naulicy ma wielgasne cyce,.zauwazylyscie to tez?

Gość kolonie są poprostu
Ja mam naturalne wielkie piersi,wcale nie jestem gruba i huj wam w dupę

Gość autorkoeoe
tez to widze na ulicach ..laskom cycki prawie zeby wybijają ..haha

Gość duze piersi sa cudowne
Ja zauwazylem i bardzo sie z tego ciesze. Duze naturalne piersi u szczuplej babeczki to jest dopiero cudowny widok. Ja juz jestem zonaty, ale popatrzec zawsze milo.

Gość hioikj
Biustonosze push-up zakładają dziewczyny a potem facet zdejmuje taki biustonosz dziewczynie a tu ZONK małe piegi wyskakują .

Gość tylko że po zdjęciu stanika...
...czar pryska! niestety to era push- up:/

Gość duze piersi sa cudowne
Mysle, ze dla wiekszosci facetow jest to powod do zadowolenia- szczegolnie teraz kiedy kobietki wskuja w skape ciuszki. Takie duze piersi przepieknie wygladaja w ladnym dekolcie albo obcislej bluzce- kobiety z pelnym dorodnym biustem sa bardzo seksowne i kobiece. Az sie rozmarzylem...

Gość try333334444444444444444
mnie tez to doluje bo mam male cycki AA i chociaz mam faceta i kochamy sie to czuje sie niekomfortowo gdy mija nas taka cycata:( a duze cycki maja juz laski z gimnazjum. Bylam pierwszym rocznikiem gimnazjalnym gdy to wymyslili i wtedy w klasie tylko jedna dziewczyna miala duze cycki a reszta male. A teraz?! Naprawde spore i to szczuple dziewczyny!! Push-up czy co?

Gość buikv
bo teraz lato i sie zaczeły bzykac w zwiazku z tym biora tabletki anty po których cycki rosna + push up i efekt całkem niezły moze byc

Gość Demon z Doliny Śmierci
Ja zauważam coś odwrotnego ! Laski mają coraz mniejsze cycki.Kiedyś za komuny to nikt o czymś takim jak push-up nie słyszał.Wtedy laski były zadowolone jak jakikolwiek stanik kupiły.Dziś to już gówniary w gimnazjum wypychają se cycki push upami i innnym dziadostwem.Zgrywają się na dorosłe.Nastała era sfałszowanych cycków sylikony,push upy

Gość tamlin
to sie nazywa ewolucja ^^ a tak na powaznie to - kazdy widzi to co chce widziec.

Gość Początkujący_Rudzielec
Dobry push-up i tyle :P

Gość Prawdziwa Prawda
a właśnie że teraz mają coraz większe , moja dziewczyna ma takie małe B , ma nie całe 19 lat , a jej siostra ma 13 lat i ma takie duże C , znaczy sie miseczka C ale taka pełna i nawet ciasnawa , i nie pusch up jakiś :) tylko piękne jędrne , jest szczuplutka i normalnie jak ubierze fajną bluzeczkę to normalnie miazga .. taka młoda a normalnie nie da sie oczy oderwać , to samo jej koleżanki z klasy , 13 lat a każda ma przynajmniej B , takie czasy dziadostwo w jedzeniu , chemia proszki i rosną nam piękne Laski , ciakwe jak z rozmiarami u chłopaków

Gość zygmG
Witam Moja córeczka jest także w tym wieku, ma większe od mamusi ;) Moja żona ma takie normalne zwyczajne b , a córeczka ma mocne c , sam jestem w szoku,podobnie jak odwiedzają nas jej koleżanki to są takie wyrośnięte z dużym biustem , nawet sobie nie wyobrażam co będzie za pare lat , i jeszcze ciekawostka , jest coraz więcej bardzo ładnych i okazałych , nie wiem czym to może być spowodowane ale są coraz piękniejsze , może to że przystojni faceci związali się z ładnymi dziewczynami , nie wiem :) ale szkok!! , za moich czasów można było pomarzyć o takich okazach ... szkoda że nie jestem młodszy bo zazdroszczę

Gość gość
Ale tu mowa o rozmiarach powyżej D...pushupy noszą dziewczynki które mają rozmiar 0 lub A a zakładają B,C. Dla mnie to nie są duże piersi. Poza tym czemu dziewczęta z płąskimi piersiami jeździcie po tych z większymi? Krytykujecie lecząc kompleksy? Ja mam rozm F i nigdy nie obraziłam osób z mniejszymi,a nawet wolałabym mieć mniejsze bo to co mam to tragedia. Chodziłabym wtedy bez stanika :)

Gość gość2
no i prawidłowo ;) ale co z tego że te młode teraz mają piękne jędrne , jak po karmieniu i za pare lat bedą tylko zwisały , to tak na chwile na pokaz hah

Gość gość
Kolejna płaska deska która próbuje się podbudować mówiąc że duże będą zwisały itp. A co,małe to niby nie zwisają?

Gość gość2
mam zwyczajne , nie ukrywam że mogły by być większe ale trudno , siostra 6 lat młodsza teraz ma 15 i ma duużo większe nawet mój chłopak się do niej dobierał a ona swieciła przed nim i cały czas się ze mnie śmieje że mam małe a ona zwraca uwage chlopakow

Gość gość
To dobrze wróży.Lubię duże tzytuszki,:):classic_cool: