Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cooc99fff

ZAUWAŻYLIŚCIE ,ŻE CORAZ WIĘCEJ DZIEWCZYN MA WIELKIE PIERSI ?WIDAC NA ULICACH..

Polecane posty

Gość gość
ja mama takie w dlon meska i sa sliczne, jestem z nich dumna

Gość gość
Tez to zauwazylem i bardzo mnie to cieszy bo duze piersi sa z***biste. Tzn. nie ogromne ale takie C sa baaardzo na +. Jeszcze jak ich posiadaczka jest ladna to juz w ogole... :) Takie w sam raz na dlon tez sa spoko. A plaskie dziewczyny sa dla mnie aseksualne chyba ze na prawde maja z***bisty tylek i twarz. Co to za frajda uprawiac seks z dziewczyna ktora wyglada jak nastoletni chlopiec ? Nie jestem pedofilem wiec mnie takie nie kreca :/ Heh ktory facet nie uwielbia duzych piersi ?

Gość gość
A co do zwisania to male tez beda zwisaly chyba ze nie ma ich w ogole :o Znalem z***bista 40stke ktora miala piersi takie jak nalezy. Nie wiem dokladnie jaki rozmiar ale chyba C i bez stanika nie zwisaly. :) Jak sie nie ma piersi albo sa mniejsze niz na meska dlon to juz lepiej zrobic sobie operacje niz z nimi zyc. Pamietam jak w szkole sredniej smialismy sie z takich desek. "Z przodu plecy z tylu plecy pan bog stworzyl cie dla checy" hehe Takie plaskie dziewczyny jezdzace po tych obdarzonych sa jak grubaski ktore mowia ze facet nie pies i na kosci nie poleci :o

Gość smutna____
I znowu widzę jechanie po kobietach, którym nie urosły duże piersi. Kurczę blade, ja mam miseczkę ,,b" mimo dość słusznej postury i już nie wiem co zrobić. Przytyć nie mogę, bo będę spaślakiem, schudnąć się boję, bo nie chcę stracić biustu. Ech, do d*py to wszystko...

Gość gość
A mnie się wydaje, że mają mniejsze niż większe. Sama mam duży biust i cholera mnie bierze jak mam sobie kupić biustonosz. Wszystkie z poduszkami grubymi na kilka cm muszę się nalatać żeby dostać cienki. Przeważnie są z tych drogich.To jeżeli sklepy są zalane takimi poduszkowcami to chyba jest na nie zbyt i raczej są szyte dla dziewczyn bez biustu.

Gość smutna____
A może te większe biustonosze są od razu wykupywane przez cycatki i zostają te mniejsze? Może masz niestandardowy rozmiar? Ja noszę 70d i ciężko dostać, a 75b jest za duże w obwodzie...

Masakra z tymi stanikami ja mam 96 w biuscie i 69 pod stanika znaleźć nue moge niby mam 65 j czy 70 G i za c***a nie znajde fajnego tylko dla macior sa albo desek

Gość gość
to Ty na 60 pod biustem musisz szukać, nie 70. Odejmuje się 7 cm. Skoro masz 69 pod biustem, to 62 ale nie ma takich rozmiarów, tylko 60 i 65. Ten z kolei jest za luźny, znaczy będzie, bo biustonosz się z czasem rozciąga.

Gość gość
to przez hormony w jedzeniu . :p

Gość gość
Moje koleżanki z gimnazjum, jak patrzę na klasy, to na 10 dziewczyn tylko 3 mają małe cycki.

Prasze was mieszkam w MIELNIE na plazy widze cycki do wyboru do koloru duze piersi to tylko u spasionych albo czasami sztuczne się trafią a reszta to plaskacze z gabkami w stanikach plaza obnaża naga prawde wystarczy ze sie nachyla i poduszki z stanikow wystaja a na 100 szczuplych kobiet moze 2 maja w miarę duże

Gość gość
ja tam wole male,kiedys mialam duze to specjalnie sciskalam zeby sie tak w oczy nie rzucaly teraz 20 lat po9zniej ,duzo schudlam i mam fajne,male nie musze ukrywac a mojemu facetowi mieszcza sie w dloni (on ma duze dlonie :) jest super

Gość gość
ja mam małe piersi i nie moge sie napatrzeć jak widzę młodziutkie nastolatki z duzymi piersiami.jak to mozliwe?przeszły operacje czy co?

Gość gość
nie wiem czy to tylko u mnie ale jak bylam w gimnazjum to jako jedyna w calej klasie mialam spory biust. Teeraz jak patrze na mlodsze roczniki, to prawie kazda ma spore.Moze faktycznie nosza te push-up'y, ja sie nie orientuje w tym bo nigdy takich nie potrzebowalam. :D