Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość browarnik123

Które imiona najgorzej utozsamiacie? Ja: Ewelina, Paulina, Justyna

Polecane posty

Gość ale mnie zdołowaliście
nie wiem co się tak uparliście na Eweliny.... kiedyś to imię nie było tak popularne...gdy byłam w podstawówce, w liceum czy na studiach nie znałam żadnej imienniczki może teraz to imię jest bardziej popularne i dlatego kojarzy się Wam z jakimiś rozwydrzonymi panienkami

Gość hvbj,knkn,nk
justyna bardzo ładne:)

Gość anastassssy
PATRYCJA, ANKA, WERONIKA, AGNIESZKAA ;/;/;//;/;/;///

Gość gwiazdaa :D
ja tam ola jestem ;D i jestem wredna, to fakt ^^ wg mnie: Kaśka, Ewka, kamila, Magda, Anka...

Gość Zuzanny
Justyny, Agnieszki i Eweliny to najwieksze kurw***ony

Gość srfgse
AŚKI ASICA GŁUPIA PSICA AŚKA DEBILKA DEBILASTA AŚKA NIENAWIDZE JEJ głupie psity powalone, złośliwe, dwulicowe fałszywe, wredne, głupie porąbane niedorozwinięte CIPY!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość malutka19195
DAGMARA!!!!!! nie nawidzę natalia a w skrócie NAAAAAti jak jakaś dziw.....ka

Ej!zostawcie Aśki w spokoju! I nie uogólniajcie bo mnie szlag trafia jak takie coś słyszę:o

Gość M.W.M
aleście się tych Monik uczepili, sama jestem Monika i nie mam wpływu na swoje imię, a nie puszczam się i nie jestem wredna:D wiec nie tak znowu wszystkie Moje typy: Krystian, Kamil, Andżelika(czy Angelika, bo różnie się panny zapisują), Ela

Gość stokrotka433
z sandrą masz racje hehe

Gość stokrotka433
A może Karolina?

AŚKI ASICA GŁUPIA PSICA AŚKA DEBILKA DEBILASTA AŚKA NIENAWIDZE JEJ głupie psity powalone, złośliwe, dwulicowe fałszywe, wredne, głupie porąbane niedorozwinięte CIPY!!!!!!!!!!!!!!!!!1 A! i chciałam zaznaczyć że nie jestem -głupią psicą -aśką debilką -debilastą aśką -głupią psitą powaloną(cokolwiek to znaczy:classic_cool: -dwulicowa fałszywa -głupia porąbana niedorozwinięta cipa Co ci aśki zrobiły?;)

Gość srfgse
ja akurat znam andżelike i nie jest bynajmniej tandetną niunia, a ze to imie z żartów to swoją drogą a ASICE PSICE SĄ POWALONE I KONIEC. WSZYSTKIE KTÓRE ZNAM SA FAŁSZYWE< JĄTRZĄ i ŚCIEMNIAAAAJĄ JAK STĄD DO CZĘSTOCHOWY :classic_cool: głupia fałszywa pizda

Gość Elvos02
najgorzej kojarzące sie imie to Paulina zazwyczaj to dz**wki same jakieś patologia jakaś i mowie tu o swoim otoczeniu w ktorym przebywam fajne laski są o imieniu Kamila zazwyczaj tajemnicze i nie dające kazdemu du**py i wiem co gadam bo troche juz wiem

Gość srfgse
hehe anka sranka :P nasze pola magnetyczne sie nie toleruja powiem w skrócie. a napisałąm juz wyżej co o niej myślę :P fałszywa, kłamliwa i tylko mysli jak by tu komu dupę oczernić, to jest zły człowiek i ja z nia kontaktu utrzymywała nie bede a juz na pewno udawała ze ją lubię. paskudny owsik

Ej ale ja nie jestem fałszywa i dwulicowa😭 Sama nienawidzę takich ludzi więc czemu niby miałabym taka być?;)

Gość o boszzzze
Aśka- wszystkie jakie znam są pier.dolniente Monika, Baśka- przemądrzełe

Gość srfgse
ale ja nie mówię o tobie przecież dziewczyno cos sie tak uwzięła. pytanie jest o imie osoby która mnie wkurzyła. i jak wszystkich lubie tak ta jedna jest nie do wytrzymania

Ej no nie wiem :D ja mialam imie dane po jakiejs dziewczynie ktora zginela w wypadku samolotem, akurat mama ogladala program i tak dostala natchnienia potem mi to powiedziala jak sie urodzilam, cool nie? :P

No dobra,to teraz ja;D -Żaneta-takie wieśniackie -Dagmara-wszystkie które spotkałam to suki -Sylwia-kojarzy mi się z niedorozwiniętą cipą w białych kozaczkach,nakładającą sobie co dzień rano tynk na twarz -Roksana-wieśniackie imię i pasujące do dziewczyny z burdelu -Marzena -Ola -Aneta -Kamila -Bożena -wszystkie takie starodawne jak Krystyna,Zofia I jeszcze dużo jest takich ale w tej chwili sobie nie przypomnę A!I zaznaczam że nie uogólniam tutaj!

Gość Helvetios
Widzę że królują Moniki, Aśki, Sylwie... Na Ewelinie też nie zostawiacie suchej nitki. Powiem wam ze sama noszę to imię i wcale nie jestem taka jak tu piszecie. I nie żebym swojego imienia broniła, bo spotkałam w moim życiu... ze 3 Eweliny. Jedna gruba, pasztet, wszystkimi chciała rozkazywać.. druga puszczalska, a trzecia w miarę normalna, taka dusza towarzystwa. Ja sama jestem samotna, zamknięta w sobie, unikam kontaktów, a chłopaków miałam w życiu tylko 2-ch, z czego z tym 2-gim jestem zaręczona. Powiem wam ze z jednej strony trochę głupio generalizować i wrzucać wszystkich do jednego worka, ale coś w tym jest. Być może każde imię ma jakąś swoją cechę, która wnosi coś do naszego charakteru. A później zależy, czy ta cecha obróci się przeciwko nam, czy będzie nam korzyścią. Ale to tylko teoria...

Gość gość
ejejej. odp*******ć się od mojego cudownego imienia :classic_cool:!

Gość helloo00
Czesc Wam, tu Monika pisze :)

Gość gość
Zapraszam na fanpge na facebooku wszystkie kobiety ! www.facebook.com/konkurskobieta Do wygrania zestaw do makijażu firmy SEPHORA Aby wziąć udział wystarczy polubić Konkursy dla Kobiet -udostępnić i polubić to zdjęcie oraz dodać komentarz "Gotowe"

Mi się źle kojarzą imiona: Martyna, Anita, Karolina. Trzy puszczalskie... i Paulina, wieczna depresja. Co by się nie działo to jest źle i ona jest pokrzywdzona i jaka ona biedna i musi się tym pochwalić na fb.