Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doraa113

jak zmusic mezczyzne zeby golil sie pod pachami?

Polecane posty

Gość doraa113

jak zmusic mezczyzne zeby golil sie pod pachami?

Gość zerwij
hmmm dac aluzje "slyszales ze teraz mezczyzni gola sie pod pachami ?chigieniczna sprawa":) a teraz moze ty mi doradzisz opisze ci moja sytuacje zakladalam wlasny temat ale zero pomocy... jestesmy udana para kazdy tak mowi...nikt nie wie ze po pijaku raz mnie zdardzil w 1 tygodniu naszego zwiazku nie byl tego pewien ze mnie kocha... prosil o wybaczenie prawie plakal....ogolnie jak jestesmy razem jest cudownie.. opisy na gg tez ma do mnie zdjecie na nk rowniez ze mna... ale lubi czasem sie napic i przyznaje sie do tego ale mnie ot juz drazni jestesmy umowieni np o 17 a pisze o 16 ze spotkal znajomych i pije z nimi piwko i czy nie jestem zla... i ze wynagrodzi np jutro... albo ze na impreze idzie ze znajomymi i ciesszy sie ze mu nic nie zabraniam ani nic...ale mnie to wk**w...powinien sie domyslic...ja sie ograniczylam od kad z nim jestem nie robie tak...raz sie na niego wkurzylam o cala noc siedzial pod blokiem i czekal az rano wyjde niedawno byla sytuacja ze pisze co robi a on ze opala sie na dzialce ja z kim sie tak opalasz a on z kolezankami ale nie martw sie wiedza ze z toba jestem;/ to juz mnie wkurzylo....konkretnie pisze do niego tak dziwnie pyta o co mi chodzi a ja ze o nim chce zeby sie domyslil ze mi to przeszkadza ....napisalam mu ze jestem potem umowiona napisal tylko ze ok bo niczego mi nie zabrania,dodam ze go naprawde bardzo bardzo kocham....chce z nim byc na zawsze ale co mam zrobic zeby sie zmienil?? juz nawet kiedy smowil ze woli si ezabic niz wypic....

Gość doraa113
juz probowalam taki tekst ale nic. to jak go przekonac:)

Gość hihih
chyba nie przekonasz-do mojego tez zadne argumenty nie trafiaja,nawet jak mowie mu ze ma obrzydliwy ten koper pod pachami:D

a po co chcesz go przekonywac?to ze rzadzisz swoim owlosieniem to ci malo, za faceta tez sie musisz wziac?niedlugo bedziesz go chciala do stringow przekonac.

Gość doraa113
kurcze no znam chlopakow ktorzy gola nawet nogi no ale bez przesady:)a jak mowie mu o pachach to mowi ze nie zgoli bo uwaza ze to meskie a to nie ladnie wyglada:)

wiec jesli samo przekonanie nie zadziala, to musi zadzialas opcja cos za cos... musisz zrobic cos czego on by chcial.....np ogolic piske na zero...zakladam ze juz to zrobilas, wiec musisz wymyslec cos innego ;) haha

Gość doraa113
do zerwij moze pogadaj z nim szczerze a jak sie nie zmieni to ja na Twoim miejscu nie ciagla bym tego dalej.a ile jestescie ze soba?

Gość doraa113
hehe tylko problem w tym ze mu sie wszystko we mnie podoba i o:)

Gość doraa113
hmm no co to to nie:P ale ten pomysl ze coz za cos to nawet niezly tylko musze pomyslec co:)

Gość doraa113
do Angellss19 i co poskutkowalo?:)

Gość doraa113
macie jakies jeszcze sposoby?:)

Gość uhj
moj ostro zapierał sie ze nie bedzie golił ale go tak prosilam i prosiłam az w konc dał sie ogolic tylko to ja musialam zrobic:P no a teraz sam sie goli bo jak twierdzi tak jest wygodniej bez włosków i lepiej sie czuje:P

Gość Trutnia Pospolita
Zapuść swoje włosy pod ppachami i postaraj się aby to zobaczył...zrozumie. Warto się przemęczyć, będą efekty.

Gość doraa113
heh ciekawe;) to sprobuje poprosic ale niewiem czy mi sie uda:)

Gość doraa113
no tylkjo ze teraz jest lato i raczej trudno bedzie zapuscic hehe:P i bede sie zle czula z tym:)

Gość doraa113
ponawiam:)

Gość njciwejvh
ja pierdzielę, normalnie uciekł bym na drugi koniec Polski od kobiety gdyby ta chciała żebym się pod pachami golił :( paranoja

Gość doraa113
dlaczego?

Gość njciwejvh
dlatego, co ci przeszkadzają włosy pod pachami? kolejna "modna" głupota żeby się pod pachami golić :( banda idiotek z was :(

Gość doraa113
nie dlatego ze modna tylko to jakos tak nie ladnie wyglada..nie mowie zeby sobie golil nogi czy gdzies indziej

Gość njciwejvh
weź kup se młotek i walnij się w ten pusty łeb... bo też nie ładnie wygląda

Gość doraa113
ej dobra jak nie odpowiadasz na temat to sie nie wypowiadaj dobre?

njciwejvh -> a tobie pewnie nie przeszkadzało by jakby kobieta miała naturalne owłosienie i w ogóle by się nie depilowała?

Gość njciwejvh
dokładnie, nie przeszkadzało by mi, wręcz oczekiwał bym tego, najpiękniejsze są kobiety naturalnie owłosione

Gość homosapiens-ledwosapiens
heh:) Mnie tam nie przeszkadza jakoś specjalnie owłosienie pod pachami u facetów, jasne byłoby lepiej jakby go nie miał :D ale nie wyobrażam sobie jak miałabym mu to powiedzieć; "te, weź ogol sie pod pachami?" No chyba toroche nie tak byłoby to- bo w koncu jest to jego ciało i on decyduje co z nim robi.