Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunet_Stolyca

Poznajmy się. Wawa

Polecane posty

Gość chętnie się przedstawię
Jarosław Kaczyński, mieszkam w Centrum

Widzę Diabollica że prowadzisz jakąś wewnętrzną walkę ...między fitnessem a kalorycznymi uciechami ;) ..chyba że to te drugie lody ;)

echh Brunet bo widzisz zawziełam sie na poprawe kondychy a tu taki odgórny szlaban :O lody to chwilowe zgrzeszenie :O :P jutro to spalę :P na rowerach :P jak nie bedzie takiej fiksacji pogodowej jak dzis :O

Gość annelki
chcesz mieć pałę jak pałac kultury wejdź na www.dyskrecja.pl

taaa:O juz to widze...skoro moja sis biegnie daaaleko przede mną :P to Ty jak wypalisz to Cie z pewnością nie dogonię :P pierwszy raz w zyciu taki ekstremalny sport uprawiam :P:P:P:P

swoją drogą z serca Wielkopolski do Twej Stolycy dobiegłabym z pewnością nieżywa :O:D znasz sie na reanimacji??:P

muszę miec ochroniarza na moje prześwitujące w getrach stryngy :P:P:P jednym słowem rozumiem,ze mam sie jej chwilowo pozbyć???no nie wiem...musiałbys do tegoż biegania zabrac swojego przyzwoita :P

swego czasu miałam fote w stopce...zwyczajna blondynka o zielonych łypiących oczętach :P szczerze?nie polecam siebie w zadnym razie :P bywam niestrawna i długo trzymająca na wątrobie :P:P

Widziałam twoje zdjęcie Diabollica. Jesteś ok, więc czemu się nie polecasz? :P

wiesz...wielu mnie tu widziało...i jedynie o to mi chodzilo,by wiedzieli,z kim piszą...nie polecam siebie poniewaz sama siebie czasem znieść na codzien nie mogę :O poza tym,żarty żartami ale chyba ta samotnia we mnie wrosła :Otak jest lepiej

Kiedyś klikałam we wszystkie zdjęcia ze stopek, to widziałam :P Ale to było jakiś czas temu, więc do końca nie pamiętam.

heheh jestem takim puszystym blond świrusem o pańczenistycznych zapędach :P jak to Sedesso określił :P:D