Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joannienannanana

przyznałam się facetowi że jestem 25-letnia dziewica

Polecane posty

powodzenie jako takie mam i to może jest moje przekleństwo.Nikt nie spodziewa się po mnie,że jestem dziewicą i może dlatego dochodzi do takich sytuacji Ja po prostu chce to zrobić z miłości,tak po prostu, chocby nie wiem jak nienormalnie to brzmiało.Tylko ja już mam dość dostawania po tyłku.Już w to wszystko nie wierze,nie wierze w facetów, a najgorsze,że i o sobie zaczełam mysleć jako o smieciu,że coś jest ze mną nie tak. Ehh rycze za dupkiem w żadnym razie nie rób tego, aby tylko zrobić bo kiedyś zapewne znajdziesz kogoś kto potrafi to docenić, tak jak spotkała jedna kobieta wcześniej co tu pisała, nie warto dla debila rezygnować z własnych zasad

Gość doibrze zrobiil
tak w ogole to smieszni jestescie. najpierw pisaliscie ze jestem za seksem w wieku 1t5 lat, a nagle zmiana frontu i insynuacje ze moher :D

Gość doibrze zrobiil
hahaha potraficie rozsmieszyc :) mam 20 lat i faceta od roku. jestem DZIEWICA. zatkalo?

Gość gall anonim123567
to co wy przez ten rok robicie ? całujecie się tylko ? i miziacie czy nic ?

Gość gvvbnbvn
do dobrze zrobił a co kurwa z toba nie tak że wciąż myślisz że masz rację???? jesteś nieomylna/y??? nawet naukowcy sie mylą:O

" mam 20 lat i faceta od roku. jestem DZIEWICA. zatkalo? " prędzej twojemu chłoptasiowi przestanie stawać, niż nas zatka :classic_cool: skoro przez rok cię nie tknął, to bardzo paskudna musisz być :o

Gość doibrze zrobiil
25 latka to dorosla kobieta a nie dziewczyna ktora jeszcze "ma czas" .. :O

Gość gvvbnbvn
ooo no to uważaj żebyś Ty nie była jeszcze nietknięta w wieku 22 lat:O:P

Gość nastolatka xD
masz 25 latt i jeszcze dziewica????? to chore ! ja mam 16 i juz nie jestem dziewica :D:D:D hahaha! niezla jestes ;d jak tak mozna . nie dziwie sie temu facetowi, na jego miejscu tez bym tak zrobila :) pozdro ;D

Gość doibrze zrobiil
fotki nie wkleje :D ale komplementy slyszse codziennie nie tylko od niego :) widzicie jak szybko zmieniacie tok myslenia :) ja dziewica - brzydal, ona dziewica -pieknosc haha

Gość doibrze zrobiil
a mozesz uzasadnic :)?

Gość nastolatka xD
nie wierze .. ;/ ! wez oddziewicz sie wkoncu haha ; )

Gość gvvbnbvn
myślisz stereotypami ot co.. za dużo bzdur czytasz i uznajesz to bezkrytycznie za prawdę... Znam ludzi grubo po 20 stce, którzy też nikogo nie mieli i oni nie mają żadnych problemów ze sobą ani z własnym zdrowiem jak pisze w tym durnym artykule, otwórz umysł dziewczyno!!!

Gość doibrze zrobiil
ale ja mowie o seksie :) a nie zdrowiu ogolym. czytaj dokladnie co piszę :)

Gość gabiiiiooo
hahah ja mojemu nic niepowiedziałam, byliśmy po piwie, gorąca gra wstępna i się nie zorientował ze właśnie przebija moje 25 letnie dziewictwo hahah ( on nie był prawiczkiem, facet dobry w łóźku z kilkuletnim stażem)

Gość Joannienannanana
dla mnie to nie jest sport.i nie chce postępować wbrew sobie tylko po to żeby nie byc już dziewicą.po prostu nie moglabym tak. o tym,że pomyslal ze ze mną jest co.s nie tak to ja doskonale wiem,nie musisz mi mówić. Ja po prostu chce się zakochać i wtedy to zrobić,wcale nie mam zamiaru czekać niewiadomo ile,tylko po prostu się zakochać i to w kimś kto zakocha się we mnie za to jaka jestem a nie ucieknie ode mnie jak uslyszy ze nikogo nie mialam. hmm,to jest dopiero dla mnie dziwne,być z facetem rok i być nadal dziewicą?:/

Gość sponsormamojakochaana
nastolatka - gratuluje ci wspaniałej przyszłości w burdelu

Gość Joannienannanana
ja bym nie mogla nie powiedziec chyba. o różnie to może byc z pierwszym razem.poza tym nie chcialabym byc z kims kto nie w pelni mnie akceptuje (a to tez jest element mnie)

Gość Joannienannanana
tylko czemu to takie przykre.Tak strasznie mi przykro.Boże ja juz 4 dzień po prostu przeryczałam,w pracy chodzę jak zombie z załazawionymi oczami.Ja to naprawde przezylam

Joannienannanana - porządny facet nigdy ci nie powie, że coś jest z tobą nie tak. tak może myśleć tylko niezdolny do uczuć żałosny fiutek.

Gość doibrze zrobiil
nie bede wam sie tlumaczyc. po prostu nie chce tego robic byle gdzie i na szybko. w te wakacje to sie zmieni, wiec spokojna wasza glowa.

Gość Nastolatka xD
sponsor - jestem normalna dziewczyna , nie zadna kurwa :) mam chlopaka i nie chodzi mu tylko o sex . kochamy sie , tak ?

Nastolatka xD => Kochacie się... I zaczęłaś dopiero w gimnazjum? Całe przedszkole zmarnowane...

" mam chlopaka i nie chodzi mu tylko o sex " z pewnością chodzi mu o walory intelektualne nastoletniej idiotki :classic_cool: spoko, w wieku 25 lat będziesz już miała taki przebieg, że co porządniejsi faceci będą jedynie spluwać na twój widok :classic_cool:

Gość ad elayda
ja straciłam dziewictwo w wieku 23-24 i co? okazało się, że żałowałam bo trafiłam na faceta kolekcjonera który gadał o ślubie o tylko mu o seks z dziewicą chodziło. szok. teraz mam 27, doswiadczenie seksualne minimalne ale i tak jestem zadowolona bo się zakochałam i czuję tak jak kiedyś po tych kilku latach. więc brak seksu to wcale nie taka zła sprawa. oczywiście temperament mam. nawet bardzo duży ale mam też zasady. czasami jest ciężko ale opłaca się więc nie wiem o co chodzi z tym wstydem. mnie to załamują wyuzdane babki po 30tce zaliczające facetów i narzucające się bo myślą, że jak mają forsę i wstrzyknięty botoks, to faceci powinni robić co chcą, eh...

Gość Nastolatka xD
tak . kochamy sie . jestem z nim wystarczajaco dlugo i mamy do siebie zaufanie.

anomaIia Joannienannanana - porządny facet nigdy ci nie powie, że coś jest z tobą nie tak. tak może myśleć tylko niezdolny do uczuć żałosny fiutek. Albo po prostu ktoś kogo interesuje tylko seks a nie ewentualny związek, nie coś bardziej przyszłościowego.

" ja straciłam dziewictwo w wieku 23-24 i co? okazało się, że żałowałam bo trafiłam na faceta kolekcjonera który gadał o ślubie o tylko mu o seks z dziewicą chodziło. szok. " współczuję. takich debili powinni gdzieś zamykać i odcinać im chuja :o🖐️