Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ddddddddf fffffff

Jestem zepsuta, totalnie zepsuta...

Polecane posty

Go艣膰 ddddddddf fffffff

To b臋dzie co艣 jak dramatyczny apel po pomoc, chocia偶 spodziewam si臋 co b臋dzie w postach pod moim tekstem. Nie wiem czy warto to pisa膰, ale za chwile zwariuj臋 je艣li si臋 tym z kim艣 nie podziel臋. Liczby kt贸re teraz podam to chyba najtrafniejszy opis tego kim jestem. 21, 100, 7. To smutne bardzo, ale pierwsza liczba to m贸j wiek, druga to liczba facet贸w z kt贸rymi si臋 ca艂owa艂am w zaokr膮gleniu, trzecia to liczba facet贸w z kt贸rymi spa艂am. Jestem studentk膮, jestem 艂adna, zadbana, ca艂kiem nieg艂upia. Gdyby nie to co robi臋 ze swoim 偶yciem mo偶na by o mnie powiedzie膰, 偶e dobry ze mnie materia艂 na kobiet臋. Ale od czego si臋 wszystko zacz臋艂o... By艂am dobr膮 nastolatk膮. Rodzinka z tradycjami, ko艣ci贸艂ek, wolontariat. 呕adne tam s艂oneczka czy co艣. Pozna艂am faceta, kt贸ry zmieni艂 moje 偶ycie. Du偶o starszy, zwariowa艂am na jego punkcie. Byli艣my 11 miesi臋cy ze sob膮, a przez ten czas zd膮偶y艂am zrobi膰 sobie tatua偶, kolczyk i bynajmniej nie w uchu, straci膰 cnot臋 (19 lat), zamieszka膰 z nim w innym mie艣cie. Zdradzi艂 mnie i zostawi艂. Wtedy wpad艂am w wir, chcia艂am szybko zapomnie膰. Raz uwierzy艂am w mi艂o艣膰 i tego po偶a艂owa艂am, wola艂am spontaniczne i kr贸tkie znajomo艣ci. Jeszcze d艂ugo po tym fakcie nie uwolni艂am si臋 od tego faceta, ale z dna r贸wnie偶 si臋 nie mog艂am podnie艣膰. Wtedy jeszcze nie uprawia艂am przypadkowego seksu, ale po kolei pada艂y kolejne bariery. Musia艂am jako艣 budowa膰 poczucie w艂asnej warto艣ci, kt贸re on zniszczy艂 doszcz臋tnie. Zacz臋艂am bawi膰 si臋 w famme fatale, udawa膰, 偶e nie chc臋 zwi膮zku. 艁atwiej jest 'wyrwa膰' faceta je艣li zaznaczysz, 偶e niczego nie oczekujesz. Niekt贸re znajomo艣ci przechodzi艂y na grunt codzienny, z niekt贸rymi chodzi艂am nawet regulanie na randki. Pierwszy mur dziel膮cy mnie od kurewstwa opad艂, gdy przespa艂am si臋 z koleg膮, kt贸rego zna艂am ju偶 kilka lat. P贸藕niej byli faceci, kt贸rych pozna艂am na imprezach, ale po kilkutygodniowych znajomo艣ciach. Ostatnio przespa艂am si臋 z ca艂kowicie przypadkowym facetem, kt贸rego imienia rano nie pami臋ta艂am. Przerycza艂am wtedy ca艂膮 noc. Jestem zepsuta, ju偶 nie potrafi臋 wej艣膰 w normaln膮 znajomo艣膰. C贸偶 z tego, 偶e spotykam si臋 z kim艣, skoro nie potrafi臋 go nie oszukiwa膰. Pr贸bowa艂am raz, by艂 taki jeden. Zakocha艂 si臋, tak twierdzi艂. By艂o mi w sumie wygodnie, robi艂 mi za taks贸wk臋 i 艣wietnie gotowa艂. Lubi艂am go, ale dosz艂am do wniosku, 偶e to m贸g艂by by膰 ktokolwiek inny i nie by艂oby dla mnie r贸偶nicy. Rzuci艂am go, to i tak nie mia艂o sensu. Podczas naszych randek m贸j telefon dzwoni艂 po kilka razy a ja ci膮gle udawa艂am, 偶e to kuzyn, brat cioteczny, s膮siad, ch艂opak kole偶anki. Musia艂am 艣ciemnia膰, a nie chcia艂o mi si臋 bo mi nie zale偶a艂o. Od tej pory nie by艂o ju偶 nikogo, sama pustka. Nie wiem czego oczekuje, chyba niczego. Ale musia艂am to napisa膰. Nie jestem nawet pewna czy przeczytam wasze posty. Po prostu boli mnie to kim jestem, ale nie potrafi臋 ju偶 by膰 nikim innym.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 eweew
A ten kt贸ry Ci gotowa艂, spa艂a艣 z nim ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddddf fffffff
nie, udawa艂am, 偶e jestem pouk艂adana... on by艂 pouk艂adany. nie spa艂am z nim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweew
A on chcia艂 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddddf fffffff
a co to za r贸偶nica? chcia艂, nie chcia艂... pewnie chcia艂, ale nie prowokowa艂 takich sytuacji. i ja te偶 nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam podobnieie
jeden koles mial mnie w dupie, czego nie omieszkal mi zakomunikowac na koniec znajomosci, ze ten caly czas mu zwisalam po tym chcialam udowodnic swiatu i sobie samej, ze wcale mnie to nie ruszylo, ze moge sie bzykac bez uczuc i zyc bez uczuc. ale na szczescie? :P:P zaczelam zamartwiac sie ze mam male cycki- i nie jestem juz tak rozwiazla...zbieram na oper. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta druga lepsza bardziej dopas
jestem podobna cho膰 m艂odsza. Chyba boje si臋 zaanga偶owa膰 w co艣 bardziej a jednocze艣nie chc臋 pokaza膰 sobie ,偶e mam mo偶liwo艣ci -powodzenie itd tylko wole "jednorazowe spotkania"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eweew
Faktycznie jeste艣 zepsuta, nabijasz sobie licznik bo nie czujesz sie atrakcyjna. A ten od gar贸w to Ci si臋 najnormalniej w 艣wiecie nie podoba艂, nie poci膮ga艂. Ty go po prostu wykorzystywa艂a艣, co sama chyba wiesz. Faktycznie nie zas艂ugujesz na mi艂o艣膰 wi臋c nie ma si臋 czym chwali膰 Tak wiem szukasz zrozumienia, nie otrzyma艂a艣 go od anonimowego internauty, Po prostu si臋 obud藕. Bo Twoje zachowanie i postawa 偶yciowa jest oble艣na.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wo艂anie na puszczy
Odreagowa艂a艣 odrzucenie, by艂a艣 zakochana, zosta艂a艣 zostawiona. Jedne si臋 tn膮, inne upijaj膮, jeszcze inne bior膮 艣rodki nasenne. Dobrze 偶e Twoja reakcja nie by艂a taka. To pozytyw. Powiem jak czcigodny starze... czas leczy rany. To banalna prawda ale si臋 sprawdza. Zwolnij troche tempo. Wiedz te偶 偶e nie ma nic z艂ego w tym 偶e masz sex dla sexu. Gorzej je艣li by艂 bardzo przypadkowy. Ale jeste艣m艂odziutka. I ju偶to wszystko wiesz bo to wszystko napisa艂a艣. Wyluzuj, sp贸jrz na to wszystko z dystansem, ka偶de do艣wiadczenie Cie zbudowa艂o jako艣 wi臋c o tyle jeste艣 bogatsza i m膮drzejsza. Samo to 偶e to napisa艂a艣jest ju偶 jak膮艣ma艂膮 terapi膮. Nie chce Ci nic radzi膰 co masz robi膰, ale g艂owa do g贸ry.

Udost臋pnij ten post

zepsuta..? nie raczej zagubiona :) zycie daje nam zawsze mozliwosc popelniania bledow, wazne jest to czy sie je zauwarza:0 j daje sobie 2 zanse:) wybor nalezy do ciebie czy dasz sobie II szanse :) nie boj sie zmiany na lepsze

Udost臋pnij ten post

Te偶 kiedy艣 by艂am cicha, spokojna i pouk艂adana. Od jakiego艣 czasu w g艂owie mam ogromny misz-masz, korzystam z 偶ycia, bo mam je tylko jedno... Mam 23 lata i 9 partner贸w seksualnych za sob膮. Robi臋 to, je艣li tylko mam ochot臋. Czasem mam taki stan, 偶e siedz膮c w domu m贸wi臋 do siebie: "musz臋 mie膰 jakiego艣 faceta". A jak ju偶 go mam to nie mam wyrzut贸w sumienia. Dodam, 偶e od 5 lat jestem w sta艂ym zwi膮zku, ale ci膮gle mi ma艂o... Jestem egoistk膮 i przyznaj臋 si臋 do tego przed 艣wiatem. My艣l臋, 偶e Ci przejdzie. Daj sobie tylko troch臋 czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddddf fffffff
Od momentu kiedy przespa艂am si臋 z tym przypadkowym cz艂owiekiem co艣 we mnie p臋k艂o i mam nadziej臋 si臋 "nawr贸ci膰". Ju偶 od soboty nie by艂am na 偶adnej randce, regularnie nie odbieram telefon贸w.... Ale boje si臋 偶y膰 w ten spos贸b, przecie偶 ja ju偶 nie mam nikogo, co ja b臋d臋 robi膰 ze swoim 偶yciem?

Udost臋pnij ten post

detoks na poczatek z chwilami przemyslen i nowy plan dzialan a potem wdrazanie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddddf fffffff
-----A ten od gar贸w to Ci si臋 najnormalniej w 艣wiecie nie podoba艂, nie poci膮ga艂. Ty go po prostu wykorzystywa艂a艣, co sama chyba wiesz.---- Poci膮ga艂 mnie, by艂 fajny, m膮dry, zabawny, przystojny, z tym czym艣 facet. Lubi艂am go. Tylko, 偶e ja ju偶 nie potrafi臋 normalnie podchodzi膰 do facet贸w, zbyt dobrze ich znam, wiem jacy s膮 pro艣ci, wiem 偶e nic dla nich nie znacz臋. Wypali艂am si臋.

Udost臋pnij ten post

tak tak przejechalas sie na paru i wszyscy do jedego wora .... super moral i rozwiaznie.. heh

Udost臋pnij ten post

a lepiej miec tysiac nic nie wartych znajomosci czy kilka wartosciowych... Przez jednego goscia psujesz sobie zycie. Warto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miiiiiimiiiii21
Jak ja dobrze Ci臋 rozumiem.... Ja po zako艅czeniu 5letniego zwi膮zku wpad艂am w podobny schemat. U mnie doszed艂 tzw sponsoring.... Tym podbudowuj臋 siebie... spotykam si臋 obecnie z 4 facetami.... dziewczyna z dobrego domu, wzorowa uczennica, cicha woda... Tak jestem zupe艂nie zepsuta dlatego uwierz mi, ale jeste艣 w lepszej sytuacji - Ty si臋 opami臋tujesz a ja uzale偶niam si臋 od tego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miiiiiimiiiii21
Tak bardzo chcia艂bym umie膰 Ci doradzi膰.... My艣l臋, 偶e to, 偶e dostrzegasz b艂臋dy, 偶e jest ci z tym 藕le to ju偶 bardzo, bardzo du偶o! Jeste艣 na dobrej drodze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prorokee
w/g mnie jak ryba popsu艂a艣 sie od g艂owy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja taka sama jak ty
u mnie to samo najpierw jeden z ktorym nie wyszlo (tez starszy) a potem po kolei inni....potem juz tylko wstyd i dalej upadek na dno... jestem w tym samym wieku co ty i tak mysle ze dzisiejszym mlodym ludziom chyba czegos brakuje, jakiegos wzoru czy kogos takiego bo jest nas coraz wiecej tak upadajacych:(

Udost臋pnij ten post

Zepsuta? Raczej nie, skoro masz 艣wiadomo艣膰 偶e robisz 藕le. Jak dla mnie to Ty raczej zagubiona jeste艣 ;) wyluzuj troch臋, odpu艣膰 sobie zwi膮zki i facet贸w na jaki艣 czas, potem znajd藕 mo偶e jakiego艣 kumpla, przyjaciela? Troch臋 wiary w siebie i wszystko si臋 u艂o偶y ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakis typ
nuuuddddaaaa.... ;/;/ zepsuta? nie powiedzial bym ale nie wydaje mi sie zeby to byl problem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lekooomanka
ja mam 22 lata. mam za sob膮 13 partner贸w, z czego wi臋ksza cz臋艣膰 to faceci z kt贸rymi si臋 nie wi膮za艂am. Obecnie mam 14go (je艣li to wszystko dobrze licz臋) by艂am sama ok 2 lat wi臋c u偶y膰 jako艣 musia艂am, ale z osobami z kt贸rymi co艣 chcia艂am mie膰 albo poprostu aby sobie ul偶y膰. Teraz jestem o wiele dojrzalsza, jestem zadowolona z tego co mnie 艂膮czy z moim facetem ( znamy si臋 b.d艂ugo, najpierw d艂uugaa przyja藕艅, potem zwi膮zek)i mamy zamiar budowa膰 sobie przysz艂o艣膰. Czasami mam tak膮 ochot臋 na szale艅stwo, pi臋kne s膮 chwile kiedy flirtuje si臋 z osob膮, kt贸ra nam si臋 cholernie podoba, te pierwsze nami臋tno艣ci, rado艣膰 chwili ahhh uwodzenie... Niekt贸rzy 偶yj膮 tak ca艂y czas ale daleko tak si臋 nie poci膮gnie ;)

Udost臋pnij ten post