Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 35 samotna

nie mam na nic... brakuje mi na chleb

Polecane posty

Gość matka 35 samotna

mam dwoje dzieci mieszkamy na wsi. moj maz zmar 3 lata temu mial wypadek autokarowy. mam po nim 600 zl renty, maly ogrodek- zimnioki 10 rowków/10metry, buroczki trochu, marchew pietruszke cebulke koper ogorki. to wszystko . maly drewniany dom, dzieci jedza chleb z pasztetowa i to co z ogrodka, codzien kupuje mleko, chleb dla nich, robie tanie zupy obiady, jednak da sie tak zyc, trzeba umiec oszczedzac. sobie odmowie a dziecom dam. one nigdy nie jadly banana czy batonika. jak dostaje rente to od razu kupuje im chrupki raz na miesiac w jkoncu to sa dzieci.. planuje zakup kurczat- bylo by mieso o jaja ale nie stac mnie na nie narazie zbieram pieniadze. mam male pomiesczczenie taki chlewik gospodarczy tam by byla hodowla. na swieta dotajemy paczke z gminy- mieso konserwy karpia makowiec, na wielkanoc tak samo babki makarony mieso mazurek itp. dziekuje tym ktorzy mi pomagaja!!!!!!! Danka.

Gość ale na internet masz
:)

Gość matka 35 samotna
nie mam internetu. od sasiada. to naporawde kochany czlowiek, chetnie mi pomaga

Gość Obrońca Praw Człowieka
są tacy ludzie, którzy żyją za minimum socjalne i na pewno nie zakładaliby o tym topiku::O

Gość Lady Jey Jey
... to samo przyszło mi na myśl... dobrze jest, jak masz internet :D

Gość kei
fajno baba, gospodarna tako. patrzta i uczta sie miastowe a nie mizdrzyć sie do lustra.

autorko jesli masz dzieci w wieku szkolnym to nalezy ci sie pomoc ze szkoly chocby ze stypendiow szkolnych czy wyprawki szkolnej. mops lub gops tez pomoga.