Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bamakrenio

Odeszla zdradzila i podsumowala

Polecane posty

Gość zaciekawiona pewna kwestią
jasne - moze jeszcze pogłaskac starego byka mam dziwne skojarzenia:P

ludzie troche empatii a dziekuje, chetnie skorzystam, dobrze przyprawiona? biedactwo chce smakowac empatię:) wiedzialam ze tego potrzebujesz:)

Gość xxxxxxzzzzz
To zadziwiajace jak ludzie w obliczu cierpienia potrafia byc zlosliwi. Autorze jak to sie mowi head up Bylem w takiej samej sytuacji co Ty praktycznie co do slowa z tym ze ja po tym wszystkim sam ich nakrylem.Bolalo bardzo mocno i trwalo to u mnie dwa lata ale pozniej ten bol przeszedl w obojetnosc.Od jakiegos czasu juz zyje nowym zyciem i wszystko wrocilo do normy :) zobaczysz jeszcze wszystko przed Toba i nie martw sie bo ona nie byla ciebie warta

zaciekawiona pewna kwestią => Na empatię zasługuje jeno cierpienie znoszone z godnością. Rejtanowskie darcie szat wywołuje tylko komentarze typu " Fu! Niech ekscelencja spojrzy jaki owłosiony!" :P

Zostanę specjalnie dla Ciebie:) Twoja osobistą:)

zaciekawiona pewna kwestią => Na empatię zasługuje jeno cierpienie znoszone z godnością. Rejtanowskie darcie szat wywołuje tylko komentarze typu " Fu! Niech ekscelencja spojrzy jaki owłosiony!" moim zdaniem znosi z godnoscia tylko niepotrzebnie na tym forum;p

Gość do autora :)
chodź do mnie, ja Cię przytulę i ugotuję Ci obiad :D🖐️

zaciekawiona pewna kwestią => Tedy chciałbym z czysto turpistycznej ciekawości zobaczyć, jak on znosi cierpienia bez godności. :o Choć z drugiej strony: nie wiem, czy to bym zdzierżył...

ta znowu z tymi wrozbami wyskakuje... ja tu mysle ze ktos cos odpowiedzial madrego a to znowu to..

Gość do matacz
ale z ciebie stary osioł jest. wstyd.

nie wiem czy tez byscie byli takimi kozakami, jakby to Was tak potraktowano. moze sami tak robicie i to nic takiego dla Was strasznego dzialac na 16 frontow ;/ ja na pewno wspoczuje, szczegolnei ze zachowala sie jakby miala 13 lat, ale wiesz lepiej teraz ze wyszlo jaka jest naprawde, niz jakby mialo wyjsc w malzenstwie...

kapusta89 nie wiem czy tez byscie byli takimi kozakami, jakby to Was tak potraktowano. Skąd pewność jakie doświdczenia mają osoby, które się tutaj wypowiadają? Owszem można poklepać po ramieniu... ale jaki w tym sens?

Nie chce poznawac dziewczyn, nawet jak sie za mna jakies na ulicy ogladaja to ja odwracam wzrok.Boje sie dziewczyn ,boje sie ze jesli znowu zaufam to znowu ktos mnie potraktuje tak jak ona. come on!

pewnei najlepiej kopnac w tylek i powiedziec ze jest mieczakiem. fajnie jest kopac lezacego co ?

kapusta89 pewnei najlepiej kopnac w tylek i powiedziec ze jest mieczakiem. fajnie jest kopac lezacego co ? Gdy inne metody zawiodły... a podejrzewam, że zawiodły. Jest 4 m-ce po rozstaniu. Pewne rzeczy można w takim czasie uporządkować. Był czas na płacz i przemyślenia. Teraz trzeba wziąć się w garść ! Zatroszczyć się o siebie. I żyć dalej. A Ty droga kapusto nie odpowiedziałaś na moje pytanie.

kapusta89 => Teraz już wiesz, jak to wygląda między facetami. Teraz już wiesz, czemu traktujemy feministki, jak traktujemy - w końcu chcą grać na równych zasadach. Sporo tłumaczy, nie? P.S. On jest mięczakiem. Abs-kurwa-lutnym.