Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferdinandoo

Jestem "uslugiwaqczem"na babskich wieczorkach.co sadzicie o tym?

Polecane posty

Gość ferdinandoo

Od ponad roku jesteem zapraszany na damskie wieczorki...ale nie jako striptizer ale w roli mozna powiedziec sluzacego.otoz jestem "ubrany"w bokserkach albo w fartuchu tylko, oraz,co rzadko bywa,usluguje i robie czynnosci nago.nie ma na takich wieczorkach zadnych podtekstow seksualnych. przygotowuje posilki,robie drinki ktore podaje uczestniczkom,zmywam naczynia,sprzatam w trakcie i po imprezie,wykonuje rozne zadania ktore dziewczyny chca,albo zagadki np.pytaja mnie ktora z uczestniczacych kobiet ma najmniejszy rozmiar buta,nie zgadlem,to musialem,wytypowanej przez nie kobiecie wymasowac stopy itp.jakie zdanie macie o tym?

Gość majkaa99
a to wszystko za kase czy z dobroci serca?

Gość ferdinandoo
majka---za darmo,czasem dostane jakis prezent np perfumy,ale nie oczekuje tego,po prostu zabawa

Gość majkaa99
eee...no fajne..;) laskom musi byc wesolo..;) a jak i ty sie przy tym dobrze bawisz to czemu nie?;) gorzej jesli robisz z siebie posmiewisko..

Gość ferdinandoo
majka--czasem na tych imprezach daja jakies zadania to trudno zakceptowac to ..ale jak zabawa to zabawa

Gość feliks na diva
bardzo ladnie,wreszcie zajecie dla faceta

Nawt nie wiadumo jak to nazwać. Przeca qrwa to rodzaj żeński. Czyzby wyraz qrew - znalaz wreście zastosowanie?

Gość zzzzzzzzzzzzzz,,,
facet-nie pisz ze to robisz bo to sa twoje marzenia.Nie pisz tez ze nie ma w tym podtekstu erotycznego bo jest i to calkiem spory-mianowicie masochistyczny.Napisz po prostu ze chcialbys tak byc traktowany przez kobiety.Pozniej oczywiscie walisz konia-tzn.po tych wszystkich...swoich....marzeniach.....

Gość gtgtfrfrdede
No i zzzzzzzzzzzzzz,,, napisał całą prawdę.

Gość marek 22151
ferdinandoo tak się podjarał tym co napisał, że poszedł walić konia. Pewnie w tym fartuszku.

Gość ferdinandoo
sluchaj zapraszaja mnie to ide a ze niektore wymyslaja rozne dziwne zadania na tych imprezach...no trudno zabawa

Gość czesc qrew
:classic_cool:

Gość kicia_27
a jakie np dziwne zadania?

Gość ferdinandoo
np jedna chciala zebym ja wozil na plecach jak konik,pomyslalem ze to zabawa,jak sie bawic to bawic