Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMiiiiiiiiMałaMiiiiii

Co o mnie sądzicie ?

Polecane posty

Gość ffddffd
Angielska? Hahahah smieszne. Za granica to na kazda polke leca, bo wiedza, ze latwa...

Gość a ile terzeba mieć w mózgu
żeby wstawiać swoje zdjęcia do oceny? przez obcych ludzi? to nie jest konkurs, robisz to bo masz chęć posłuchać komplementów. dlatego ja tez uważam, że jednak jesteś trochę pustakiem. wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy. pani Doda tez podobno ma wysokie IQ a durna jest jak mój pies

Gość ffddffd
Romansik kwitnie?

Gość MałaaMiiiiiiiMałaMiiiiii
To z numerem GG to podszyw hehe ;) A tak ogolnie nie pytalam o to skąd pochodzę i o moje wyksztalcenie w waszym mniemaniu, tylko i wylacznie o moją urode

Gość ffddffd
Ale oni nie wiedza, ze jakas sie moze szanowac. Ot taki maly stereotyp latwej Poleczki.

Gość ffddffd
A nie mozesz zapytac znajomych, albo kogos innego? Umieszczanie swoich fot w internecie jest zalosne.

a ile trzeba mieć w mozgu ----> nie podoba Ci sie rozmawiac z pustakami, to nie wchodź. Nie wiesz jakie mną pobudki kierowały, gdy wstawialam tu zdjęcie. Zresztą.... krytyka, byle konstrukrtywna zawsze mile widziana. Tyle, że tutaj o taką trudno chyba :) A co do fotek, trochę na tym forum siedzę , co druga ma w stopce fotkę, wiec idąc Twoim tokiem myslenia to forum dla pustakow, a wiec... jestem na wlasciwym miejscu o wlasciwym czasie :D

Gość adelll el sz
nie chodzi o kolor, bo sama mam blond, tylko ty masz ten blond i to ciecie zrobione po blacharsku. ale to tylko moja opinia.

Gość ffddffd
Hahaha fakt, cięcie jest blacharskie!!! I uroku tej Pani nie dodaje. Zwykłe, prosto sciete wlosy by lepiej wygladaly!

żałosne powiadasz ? Ciekawe, czy facebooka, nk i innych pierdol nigdy nie uzywalas ? Wg mnie to dopiero jest żalosne :P:P Wsrod znajomych nie bede robic sondy na temat mojego wygladu, wybacz. Jeżeli nie pasuje Ci ten temat , to po prostu wyjdź. Dla mnie nie ma problemu.

Gość ffddffd
ALe wiecie co? Zaloze sie, ze ta Pani ma ogromne powodzenie wsrod Panow.

to nie moj numer, to byl podszyw :)

Gość ffddffd
Zaskocze Cie. Nie mam swoich zdjec w internecie. W przeciwienstwie do Ciebie haha

Cięcie od garnka tzw ? Pierwszy raz się spotkałam z określeniem "blacharskie cięcie" hmmm jednak człowiek się całe zycie uczy. :)

Nie mam żadnych kont na dupnych portalach, a to że tutaj wkleilam to jest moje prawo i nic Tobie do tego :)

Gość ffddffd
Nie od garnka. Rowno sciete wlosy!! ROzumiesz co to znaczy? Sorry, take takie cieniowanie bylo modne w latach 90. A makijaz? Co te powieki w ogole maja oznaczac? Przynaleznosc do jakiejs subkultury?

Szkoda, a chcesz moj? bo ja nie staram sie byc incognito i pisze z kazdym kto ma cos ciekawego do powiedzenia

Gość adelll el sz
no to w takim razie po co pytasz skoro kazda krytyke czyli subiektywne zdanie wyśmiewasz. ja akurat nie miałam zamiaru cie krytykowac tylko doradzic. zatem jesteś śliczna. amen.

Rozumiem, że Ty też na imprezy chodzisz we wlosach przeczesanych palcami i bez podkreślonych oczu. A to sorry, zapamietam i bede brać przyklad od takiego guru jak Ty :D Heh spodziewalam sie tego. Liczylam na milam konwerascje i krytyke wylacznie konstruktywna, a jak zwykle zlecialy sie przemądrzale pipki i co drugie słowo "hahaha" mam tylko nadzieje, ze chociaz rozrywki Ci dostarczylam :0

SSViking, no możemy poklikać w takim razie, ale swojego GG tu nie podam, za duzo oszolomow :P

Gość jestes białogłowa
w cnotach obleczona , żadnej pracy się nie boisz , każdemu pomagasz

nie jestes brzydka, zdecydowanie masz potencjal ale niestety nie zrobilas z nim nic dobrego. Wygladasz jak zmeczona zyciem blachara, i choc byc moze jestes bardzo inteligentna dziewczyna to nie ludz sie, nikt tego nigdy nie zauwazy. Idz do fryzjera, zmien makijaz na cos bardziej dziewczecego, swiezego...