Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMiiiiiiiiMałaMiiiiii

Co o mnie sądzicie ?

Polecane posty

Brzydka nie jestes, ale... :) Ladna tez nie, taka przeciętna. Z tym, ze mam pare uwag - masz odrobine wulgarny wyglad. podziele zdanie dziewczyn, ze powinnas zrezygnowac z opalenizny i tego koloru włosów, ciemniejszy, ale równiez blond, bylby tysiac razy lepszy. Nie wyskubuj az tak vardzo brwi. Popracuj nad dopracowaniem makijazu oka, przy takiim ciemnym, widac kazde niedociągniecie, a jest ich tutaj sporo.

Gość Malaaa Miiiiii Mala miii
Martynoska, dzięki za rady 🌼 Co do makijażu oczu, jaki bys mogla mi doradzic ? jesli sie znasz na tym :)

Interesuje się makijazem, ale sspecjalistka nie jestem ;) Na pewno musisz popracować nad roztarciem cienia oraz na zewetrznymi i szczegolnie wewnetrznymi kacikami oczu. I nie przyklepuj tak wlosow.

Gość ale trafiłem nawet na zddie
nie patrzyłem tylko czemu masz ponura mine jak z kostnicy by cie wyjeli

Gość odezwała się
SS Viking Prosze, 20811214 Pozdrawiam

Gość Malaaa Miiiiii Mala miii
:D ale was w konia zrobiłam :d to nie ja :D

Gość ffddffd
A szkoda, taka zajebisty ten lachonek byl

Gość pokazcie wkoncu normalna laske
ja pierdole, znowu na jedno kopyto, dziewczyny czy wy wszystkie musicie wygladac tak samo?rzygac sie chce jak sie oglada takie zjecia,

Gość Michał z miasta X
jesteś ładna, ale trochę mi sie nie podoba kolor Twoich włosów i makijaż ponieważ te dwa elementy nadają Ci "lambadziarskiego" wyglądu, ale gdybyś tak postawiła na bardziej naturalny i subtelny styl byłoby doskonale

Gość S Ne
hmmm.. widzialem duzo lepsze I widuje na codzien.. co nie znaczy ze nie jestes ladna.. mam nadzieje ze docenisz moja szczerosc bo chyba to sie liczy a nie wypowiedzi dzieciakow podlizujacych sie I szukajacych dziewczyny w necie, ktorzy dziewczyny widuja jedynie w szkole a ich kontakty z Nimi ograniczaja sie do podpowiedzi Na sprawdzianie... dziekuje.. pozdrawiam.. 8/10

Gość S Nee
hmmm.. widzialem duzo lepsze I widuje na codzien.. co nie znaczy ze nie jestes ladna.. mam nadzieje ze docenisz moja szczerosc bo chyba to sie liczy a nie wypowiedzi dzieciakow podlizujacych sie I szukajacych dziewczyny w necie, ktorzy dziewczyny widuja jedynie w szkole a ich kontakty z Nimi ograniczaja sie do podpowiedzi Na sprawdzianie... dziekuje.. pozdrawiam.. 8/10