Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smayk pomyranczy

1 spotkanie a ja dostalam kwiatka.Ale jakiego?

Polecane posty

Gość smayk pomyranczy

1 spotkanie a on mi przyniosl kaktusa.Cos to znaczy?

Wg symboliki kwiatów kaktus oznacza ostrzeżenie. Oczywiście powinno to się potraktować z przymrużeniem oka :) Raczej Facet jest oryginalny, czy raczej stara się kreować na takiego... albo bez wyobraźni :)

Gość może mówiłaś że lubisz kaktusy

Gość zaciekawiona pewna kwestią
kaktus przynajmniej nie zwiednie jak sie go pielegnuje i ilekroc spojrzysz na Niego bedziesz widziala lubego:)

albo działa nieszablonowo :D jest kreatywny albo jest kompletnym ignorantem jeśli chodzi o postępowanie z kobietami ;)

Gość dziwny koleś z TG
spotkałam takiego, który będąc ze mną w takim ogromnym ogrodzie zaproponował, że kupi mi kwiatek na następne spotkanie.. były też kaktusy i zapytał, czy mi się podobają i czy chciałabym kaktusa :o powiedziałam, że nie podoabją mi się i nie chciałabym.. :D nie spotkaliśmy się więcej. ;)

Gość Piekny dzien...
Ja tez kiedys na 1 spotkaniu dostalam kaktusa... Jak ma na imie ten facet, moze to ten sam...?;)

a moze kaktusowi dasz to samo imię?:)

róże też mają kolce, a są banalne. a kaktusy pięknie kwitną, jeśli się je dobrze pielęgnuje. i nie zdechną bez wody, kiedy się wyjedzie na urlop :P

Gość smayk pomyranczy
Mysle ze on mi dal tego kwiata po to zeby sprawdzic czy potrafie o niego zadbac.To jest taki jagby symbol naszej znajomosci. I jak zadbac o takiego kawita bo u mnie w domy zabardzo kawiaty sie nie trzymaja.

nie podlewaj go czesto troszke wody na tydzien wystarczy zimą nawet raz na dwa tygodnie. Ja kiedys mialam kaktusa ktory przypominal...wiecie co;D bo mu wyroslo coś (tzn zakwitl) ale ciekawie to wygladalo, zaraz wam zdjecie pokaze No i nazwalam go z moim Kutas:)

Gość irqa.
A ja mysle ze chcial ci dac do zrozumienia ze chce cie przeleciec,bo wiadomo z czym sie kaktusy kojarza ;D

Gość smayk pomyranczy
Ja mam takiego kaktusa ze jest 1 duzy i po boku po 1 malym.I jest ten kwiatek cudowny.

Autorko coraz bardziej wymownie wnikasz w osobowosc owego kwiata:D:D

Gość i ja też i ja też
no dajcie spokój, moze facet nie lubi tradycji i wolał wymyślec coś innego niż konwencjonalna róża...w sumie róza a kaktus....jakie to znaczenie ? mnie jeden facet zaprosł na parapetówę i też mu kupiłam kaktusa, w ciekawej doniczce ....a kaktusa dlatego, że jak się zapomni go podlać to od razu nie zdechnie i nie jest cieżki w hodowaniu

Gość Ciesz się, że w ogóle dostałaś
Bo ja spotykałam się przez kilka miesięcy z pewnym facetem, który "bardzo mnie kochał, nie mógł beze mnie żyć i planowął ze mną założenie rodziny", ale ani razu nie dał mi nawet marnego kwiatka, choćby i tego kaktusa. Jedyne, co od niego dostałam, to dwie książeczki, po...12 zł każda. :-D