Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwuniaaaa

śluz.

Polecane posty

Gość Sylwuniaaaa

witam, mam pytanie.... wszystkie źródła piszą, że w czasie owulacji czyli tzw, dni płodnych kobieta ma wilgotno, ma rozciągliwy przezroczysty śluz... ja jednak takiego nie dostrzegam... nigdy. zawsze po miesiaczce mam pare dni sucho a później pojawia się gęsty biały śluz, taki jak w okresie niepłodności... czy to normalne ? czy ktoś może mi coś w tym temacie powiedzieć ???

Gość Sylwuniaaaa
he, proszę. jesteście doświadczone...

Gość Sylwuniaaaa
dziewczyny . .. pomożecie mi trochę? czy to powód do obaw?

Gość Sylwuniaaaa
no tak. dziekuje bardzo. widze,ze wszyscy tutaj są nad wyraz pomocni.

Gość Kafeterianka252
Czasem tak bywa... Może nie masz cykli owulacyjnych? Ile masz lat?

Gość Sylwuniaaaa
zawsze mam tak, okres dostaje normalnie co 26-29 dni, mam 18 lat ... zawsze jest tak - dostaje okres po okresie jest ostatni dzien brazowego śluzu, potem pare dni jest sucho, potem dostaje tego gestego białego śluzu i jest on do samej miesiaczki, potem pojawia sie pare brazowych plamek i po 3 godzinach, okolo 3-6godz dostaje normalny czerwony okres który trwa 5 dni. zawsze tak....

Gość Kafeterianka252
Zapytałam się o wiek, ponieważ do ok 16, 15 roku życia można mieć cykle bezowulacyjne. No ale w twoim wypadku możesz mieć właśnie dni płodne. Mam tak samo- a jestem w ciąży! Czyli wszystko ok:)

Gość Sylwuniaaaa
no tak, ale ty jestes w ciązy a ja? dziewczyny normalnie maja tez rozciagliwy przezroczysty ja nie... schizuje mnie to troche...

nie każda kobieta ma śluz typowo płodny- poczytaj np. Rotzera tam jest to wyjaśnione a śluz płodny to o co najmniej jednej z tych cech: rozciągliwy, białko jajka, szklisto-przejrzysty jak galareta, szklist białawy, wodnisty U mnie np. nigdy nie było rozciągliwego czy białka jaja, a taka "biała galaretka"- w ciążę zaszłam po raz drugi, więc płodna jestem Możesz też nie mieć owulacji, jeśli masz cały czas sucho, jest to podejrzane

Gość Kafeterianka252
No taki śluz, że jeszcze do przed @ miałam, bez dni suchych, to był pierwszy oznak ciąży:) Ale w twoim przypadku, to może taki śluz po prostu masz. Ja też nigdy wcześniej nie miałam typowego "jajka kurzego". Także się nie martw. Albo idź do gina:P

Gość Sylwuniaaaa
przyznam,ze miesiac temu martwilam sie,ze moglam zajsc w ciaze. ale okres przyszedl tak jak sobie wyliczylam dokladnie w 28 dniu i byl normalny, trwal 6 dni, był średnio obfity ze skrzepami. byl taki jak zawsze. wiec ciaze wykluczam. martwi mnie ten biały gesty śluz, jest go dużo i mam tak paaaare miesiecy. jak powinno normalnie być ?

Gość Kafeterianka252
No masz normalnie! Ja też miałam taki sam śluz jak ty- i wszystko jest ok! Nie doszukuj się dziury w całym. Masz taki śluz płodny.

Gość sdhsklqhmqslk
ja przez caly cykl mam taki sam sluz, dodam tylko ze przed zalozeniem spirali mialam normalny sluz plodny i pozniej ten nie plodny,odkad nosze spirale sluz jest taki sam,mleczny jakis,

Gość xyzzzzzzzzzzz
ja też tak mam sucho i biały śluz jak sobie tam zaglądam do pochwy to jest taki biały na lot na wejściu u dziurki i jak sie napinam zeby wymusić śluz to leci mi biały jak ściana.A co lepsze podczas stosunku na gumce zostaje biały sluz i to sporo go jest.Nic mnie nie piecze ani nie swędzi.Robiłąm posiew na grzyby itp.i wszystko jest ok.Taże ja juz sama też nie wiem co to jest.

Gość xyzzzzzzzzzzz
twój to przynajmiej jest gęsty a mój jest lepki jak krem.

Gość Sylwuniaaaa
dziękuję wam bardzo. uspokoiłyście mnie ;) widocznie taka nasz uroda ;]