Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aversja88

dziewczyny co o czymś takim sądzicie

Polecane posty

Gość aversja88

kiedy dziewczyna we wszystkim ustępuje facetowi, pozwala mu decydowac o wszystki, zrobi dla niego wszystko (nawet wbrew sobie) bo boi sie, ze jesli sie sprzeciwi to facet ja zostawi dla innej? bo jest na tyle atrakcyjny, ze na jej miejsce znajdzie sie 100 innych chetnych? bo bardzo go kocha?

Gość anatcia
nei wiem bo sama tak mam....

Gość myśle że to chora dziewczyna
nie potrafi mieć własnego zdania i postawić swoich warunków a taki facet się śmieje za plecami i robi co chce a ona głupia jak but jeśli nie ma czegoś co ciągnie oboje nie ma sęsu na siłe się upakażając robić wszystko by był z nią bo i tak gdy znajdzie leprzą to na tą co była taka uległa naleje i pujdzie nawet jeśli ta inna będzie niezła zołzą tak już jest znam to ze swojego doświadczenia i już nigdy taką idiotką nie będę

Gość ola_z_bloku
Sama tak sie zachowywałam i bardzo bardzo żałuje. On i tak mnie zostawił, mimo, że do ostatniego dnia zapewniał,ze mnie kocha. Bardzo mu ufałam, a on nagle stwierdzil, że "potrzebuje przestrzeni". Musiałam się wyprowadzić. Teraz czuje że zmarnowałam czas...nic dla mnie nie było, tylko wszystko dla niego. Nie wychodziłam ze znajomymi, żeby mu przykro nie było, przestałam zajmować się własnymi pasjami, zrezygnowałam z atrakcyjnych wyjazdów, bo on nie mógł. I po naszym związku zostałam z zerwanymi kontaktami, bez pasji i czuje się nudną i nieatrakcyjną kobietą,.. Nie warto! Trzeba się zawsze zajmować sobą, nie oglądać na faceta. On powinien czuć,że musi się starać, a ty masz własne życie i własne pragnienia.

Gość 12345654321
nie kocha dojrzale tylko jest uzalenziona bardziej stawia na to zeby nie byc sama brak poczucia wartosci i szacunku niezaspokojona potrzeba akceptacji i obecnosci jakies osoby

Gość weronikax
Przecież zaden facet nie bedzie szanował takiej kobiety....bedzie przynieś wynieś pozamiataj....Jak to jest na tyle przystojny,że może mieć inne???? Skoro jest z Tobą????? A może ty też mogłabyś mieć innego? niech on poskacze tak w koło Ciebie :) http://www.voila.pl/387/59fkn/?1

Gość mhasjdhasjd
no wlasnie facet powinien zabiegac ;o

Gość zaborczym facetom mowie nie
jest glupia :P gorsze od niej sa tylko te babki ktore nadstawiaja tylka mezowi nawet kiedy nie maja ochoty bo sie boja ze je zdradzi :P

Gość halas
predzej czy pozniej i tak ja kopnie w tylek

Gość czemu to złe?
Dlaczego wszyscy ją potępiacie? Byłoby wspaniale znaleźć faceta, którego można słuchać. Po prostu marzenie każdej kobiety: mieć pewność, że jest mądry, chce dla mnie dobrze i pewnie zawsze ma rację. I móc sobie pozwolić na uległość... A tu człowieku musisz całe życie liczyć tylko na własny rozum...

Gość halas
powiem ci czemu zle ja sam tak mam :p i tak to jest, ze jak dziewczyna nie potrafi postawic na swoim kiedy trzeba, to nigdy nie bedzie partnerka dla niego moze niektorzy to lubia, nie wiem, ja tam w kazdym razie wole byc z kims inteligentnym i swiadomym swojej wartosci