Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kssiezzniczka

Bromergon i prolaktyna.

Polecane posty

Gość Kssiezzniczka

Witam, mam pytanie do Was odnosnie poziomu prolaktyny. Bylam z tym problemem u mojego ginekologa poniewaz zobaczylam bialy wyciek z sutka, przepisal mi bromergon i biore codziennie wieczorem po pol tabletki. Problem w tym ze biore od lutego a wydzielina jak byla tak jest. Chcialabym zajsc w ciaze a wiem ze jak jest prolaktyna za wysoka to wtedy uniemozliwia ciaze. Czy ktora z Was tez ma lub miala taki problem? Pozdrawiam

Gość Kssiezzniczka
????

Gość adaggaaaa
ja biore bromergon i do tego orgametril (w 16 dzień cyklu przez 7 dni)tylko ze ja miałam podwyższoną prolaktyne po tabsach i miałam zanik miesiaczki po 50 dni dostawałam . biore trzeci mc teraz i juz ostatni.i po ojresie ide na badania poziomu prl

Gość Kssiezzniczka
a tez starasz sie o dzidziusia? jaka dawke bierzesz? ja to juz czasami normalnie trace nadzieje.....

Gość adaggaaaa
Narazie jeszcze nie planuje dzidziusia....:) biorę 1/4bromergonu +1 całą orgametril.Po tym okres dostaje zazwyczaj po 3-4 dniach.Ale troche dziwne że nbierzesz juz tak długo te tabletki i dalej to masz.Może skonsultuj to z ginem.

Gość adaggaaaa
robiłaś badanie hormonu?czy wypisała Ci te tabletki tak z marszu?

Gość Kssiezzniczka
tak robilam badanie i wyszlo ze prolaktyna jest za wysoka i to przez to nie moge zajsc w ciaze. A moze mam za mala dawke hmm... :(

Gość adaggaaaa
Sama nie powiekszaj sobie dawek bo może to w odwrotna strone zadziałać!Idz do gina i powiedz jej, że nic ci nie pomaga.Przeciez tabletki bromergon nie są jedynymi tabletkami na hormony.

Gość Kssiezzniczka
tak wlasnie myslalam, moze pojde do innego, zobacze co on powie