Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaaaaaaaa

ciąza

Polecane posty

Gość nowaaaaaaaa

Jestem w 10 tygodniu ciazy i dzis zaczelam dopiero odczuwac bóle w podbrzuszu.Sa one powracajace co pare minut i czasem nawet mocniejsze! Nigdy wczesniej tego nie odczuwałam czy to normalne ? Prosze odpiszcie

Gość nowaaaaaaaa
czy ktos mi odpisze?

Gość a mój syneczek
no raczej nie jest normalne, nie powinno Cie nic boleć. Jak możesz to zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj.

Gość nowaaaaaaaa
bo jak czytałam wczesniej na forum to dziewczyny maja bole podbrzusza ale to moze na samym poczatku:(to moja pierwsza ciąza i nie wiem czy to normalne czy nie:(

Gość gryczka
Mogą zdarzać się delikatne bóle i kłucia, ale silny ból powracający regularnie nie jest najlepszym znakiem. Skontaktuj się z lekarzem, jak tylko będziesz mogła, a jeśli pojawiłoby się krwawienie, jedź od razu do szpitala.

Gość gryczka
Lekkie, nieregularne pobolewania i kłucia zdarzają się od bardzo wczesnej ciązy, nawet do 16-17 tygodnia. Ale silne i regularne to może być zły znak.

Gość nowaaaaaaaa
ok jutro zadzwonie z samego rana a jak ból jeszcze raz powróci to najlepiej pojade na pogotowie.Czasem tez boli mnie brzuch w okolicy pepka od jakis 3 tygodni ale bardzo lekko wiec wole jak najszybciej pojechac do lekarza

Gość gryczka
Trzymam kciuki żeby było dobrze. Nie musi to być nic złego, ale lepiej sprawdzić. Nie martw się na zapas:-) Ja miałam lekkie plamienie w 5tc, a teraz jestem w 14 i dzidziuś rozwija się prawidłowo i ma się dobrze :-)

Gość nowaaaaaaaa
No to bardzo sie ciesze,ze nie spotkalo Cie nic najgorszego przez to plamienie:) I mam andzieje,ze u mnie tez bedzie ok!!! moze to przez te upału uff uff :)

Gość a mój syneczek
ja tez kłocia miałam jak za długo chodziłam, więc Ty moze dzisiaj tez się troche przeforsowałaś??

Gość nowaaaaaaaa
nie wlasnie nie!! raczej sie oszczedzam jak tylko moge wiec to nie prze to:( i cały czas co jakis czas powraca nawet na sekunde ale powraca ból ale taki lekki:(:(

Gość a mój syneczek
no to musisz koniecznie jutro do lekarza!! nie ma co ryzykować!!

Gość nowaaaaaaaa
tak czy bó sie jutro pojawia czy nie to i tak pojade do lekarza lepiej dmuchac na zimne:)

Gość akrylik
kazdy inaczej na bol reaguje...ja mialam rozne bole... to moze byc rozszerzajaca sie macica. w 10 tyg. to i lekarz niewiele moze zrobic, ale wybrac sie warto