Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łooooo a to ci

ale miałam dzisiaj przygodę w autobusie

Polecane posty

Gość łooooo a to ci

:O najpierw opierniczył mnie kierowca, ze u niego bilet kupuję, a nie na przystanku. ale to nic potem jade sobie, jade, słuchawki na uszach, troche zamulona, bo nie spałam w nocy... i w pewnym momencie, pomimo głosnych dzwięków z odtwarzacza mp3:classic_cool: słyszę za sobą jakies jęki...no więc najpierw odwracam się z tymi słuchawkami na uszach, patrzę, a tam jakis taki upośledzony lekko chłopak do mnie cos mówi.zdjęłam więc słuchawki i patrzę zaskoczona na niego, a on do mnie (i tu cytat) 'cześć seksi, ale jestes dżaga, ale jestes seksowna' :O:O:O wydzierał sie tak na cały autobus :O na szczęście wysiadł na następnym przystanku [ja w panice pomyslałam, ze wysiąde i pojade innym autobusem, jesli mnie dalej bedzie zaczepiał:P], na koniec poklepał mnie po plecach i rzekł jeszcze coś o tej dżadze i poszedł...:O a ja jechałam czerwona jak jakas komunistka jeszcze kilka przystanków. :O koniec:O

Gość kurcze wy nie kumacie
nie przejmuj sie czasem tak jest ale badz dobrej mysli ze juz nigdy tych ludzi nie zobaczysz !

Gość Idź jeszcze
zamelduj koniowi o tym incydencie.

Gość łooooo a to ci
ale sobie własnie przypomniałam, ze moja kolezanka miała tez pewną przygode;) musiała podać rękę w autobusie pewnemu chłopcu, bo się zaczął strasznie wydzierać,ze nie chce tego zrobić...i tak jechali za ręce:D:P

Gość łooooo a to ci
*trzymając się za ręce taaa, przygoda jak nic:D w ogole mam dzisiaj zły dzień.:P

Gość łooooo a to ci
kon już wie :classic_cool:

Gość 094poe9
ale to nie jest ich wina tacy ludzie maja opoznione myslenie calkiem inne to nie jest ich wina... a jesli chodzi o kierowoc autobusow to juz lepiej w kiosku kupuj te bilety bo ja nie raz trafilam na takiego wrednego

Mnie kiedyś kierowca autobusu ścisnął drzwiami i zyję...aż mi się siatki z zakupami porozpieprzały na ulicę. Siara jak nie wiem. Ten chłopak był naprawdę upośledzony, czy po prostu jakiś debil z gimnazjum?

Gość łooooo a to ci
ja wiem, że to nie ich wina. co nie zmienia faktu,ze nie mam pojęcia, jak zareagować w takich sytuacjach;) nawet nie wiem, co powiedziec, gdy mnie zaczepiają dresy:P

Gość ja miałem podobną przygodę
jadę z kumplem autobusem, wsiada jakaś panna, brzydka jak noc, ale odwalona w różowe mini, cycki prawie na wierzchu, głowa pusta. I słyszę że ją kierowca opieprza, że ma bilety na autobus tylko i kolejowych nie sprzedaje. Potem laska siada i się z kumplem założyłem, że nie podejdzie do niej i nie zbluzga ją od pustaków i dżag. Przegrałem piwo bo poszedł. Na początku miał farta, bo laska chyba słuchała jakiegoś mp3 i nie słyszała ale potem coś zaczęła z nim gadać. Kumpel już z brechtów nie mógł i musieliśmy wysiąść na następnym przystanku :D

Gość łooooo a to ci
uposledzony. chociaż z debilami z gimnazjum tez swoje przezyłam ,ale nie w autobusie;)

Gość łooooo a to ci
dobrze, ze was nie pobila:P ale swoją drogą,to przyjemniaczek z tego Twojego kolegi;)

Skoro był upośledzony to powinnas uśmiechnąć się do niego, zagadać, to jest choroba, a tacy ludzie maja potrzeba kontaktu z innymi. Czemu się zaczerwieniłaś? Przestań...

Gość łooooo a to ci
no bo juz tak mam, coz z tym zrobić:P a, ze nie mówił, a krzyczał i należy tu jeszcze dodać element zaskoczenia po zdjęciu słuchawek;), to zareagowałam tak, nie inaczej.