Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spojrzeć z dystansu

Czasem poznajemy kogoś jaki na prawdę jest po latach...

Polecane posty

Gość spojrzeć z dystansu

Czasem bywa tak, ze dopiero jak się od kogoś odsuniemy, nie widujemy się, nie spotykamy często, po czasie zauważamy jaka ta osoba jest na prawdę. Co o tym sądzicie? Akurat w moim przypadku mam na myśli moją przyjaciółkę.

Gość kup viagre stary pierdzielu
i jakie wnioski z tego płyną>? czy ta koleżanka/przyjaciółka lepiej teraz wypada w twych oczach?:)

Gość hoo.-pr;f
czyli jaki wniosek?>dobrz, żle..?

Gość cedry
Jeśli kogoś nie widujesz przez lata. to przy spotkaniu po tak długim czasie nie ujrzysz już tej samej osoby. Codziennie tyle rzeczy nas spotyka, tyle przeżywamy i to wszystko na nas wpływa, zmienia. To, kim ktoś jest teraz nie znaczy, że taki był zawsze.

Gość spojrzeć z dystansu
No tak za bardzo to uogólniłam, wiele sytuacji, zdarzeń Nas zmienia...tylko czy na pewno? Nie chodzi mi o to, że jej nie widziałam kilka lat, raczej takie rzadsze spotkania co kilka miesięcy...Niestety ale zauważyłam, że to co mi mówiła o innych osobach niekoniecznie musi być prawdą, już wcześniej miałam takie wątpliwości.

Gość lipaaaa
W stwierdzeniu po latach chodziło o to, że inaczej widzę teraz różne zdarzenia sprzed lat, o których ona mi opowiadała, czy które razem przeżyłyśmy...

Gość to w takim razie to nie była
przyjaciółka, a poza tym pamiętaj, autorko, że ludzie się zmieniają. o Tobie też można będzie powiedzieć co innego za parę lat:) to są banały, co mówisz, więc nie ma się co dziwić. inna sprawa w związkach, jak się laska pcha do łóżka, a po pół roku stwierdza, że jej UKOCHANY IDEAŁ nie jest taki, jak myślała... A ILE SIĘ ZNALI PRZED ZWIĄZKIEM? No właśnie... myślcie, dziewczyny, to nie będziecie tyle płakać. NAJPIERW PRZYJAŹŃ I ZNAJOMOŚĆ, później związek. a tak to się od razu pchacie i się uczycie z związkach i tyle się wam rozpada.

Gość spojrzeć z dystansu
To są banały, wiem...tylko nie zmienia to faktu, że to jest przykre doświadczenie. Bo wierzyłaś komuś bardzo, a później się okazuje, że to było naiwne...