Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan86

jak uniknac placenia alimentow?

Polecane posty

Gość pan86

moja byla dziewczyna jest w ciazy. nie kocham jej i nie chce miec z nia nic wspolnego. jak uniknac placenia za dziecko ktorego nie chce?

Gość kali abda mahalama
Dobre :D Zrobiłeś dzieciaka? To teraz za niego płać! :o

Gość ktoś tu się zdrowo nudzi :D

Gość -10/10
:):D:P

Gość papilotka
oczywiście, płać! to Twój ''z a s r a n y" obowiązek, dziecko jest wspólne, bedziesz płacił na nie a nie na swoją była. Facet bez grama odpowiedzialności!

Gość no cóż nóż
jeśli ojciec jest inwalidą umysłowym i nie ma jak się utrzymać to potem dziecko zań płaci

Gość piwko zimne i wódeczka czysta
R00chać się chciało, a jej zada dawać to teraz płać! Rozwód by? Ślub był?

Gość pan86
nie wiem jak to sie stało, byłem pijany, myślałem że to mój kumpel Władek dupe wystawił więc ruchnąłem... później sie okazało ze to była ta pijaczka Hanka :o kurwa wiedziałem że będzie schiza po absyncie!

seks uprawialiście bez miłości? dzieciak zrobiony bez miłości? jesteście jak bydło! dosłownie kopulowaliście jak zwierzęta!

Gość pan86
no i Hanka ostatnie 2 tygodnie moją chatę nawiedza i straszy kurwa stara alimentami! Władek mnie porzucił chuj jeden, nie chce mieć ze mną nic wspólnego, myśli ze go zdradziłem, żeby on tylko wiedział że to była tragiczna w skutkach pomyła!

Gość pan86
no a jak kurna inaczej bracie? jak króliki z Władkiem kopulujemy a tu sie taka Hanka nawinęła zdzira jedna!

analny stosunek się nie udał, bo sperma ściekła z anusa do pochwy jak po rynnie i zaszła w ciąże . . . dlaczego się nie zabezpieczyliście? ogolony był odbyt czy zarośnięty? wegetarianski? takie są najlepsze do stosunków analnych!

Gość ale typek
kombinuje jak wlasne dziecko juz na starcie zalatwic. co ono jest winne?

Gość pan86
włochaty jak dupa osła panie! dlatego mnie zdziwienie wzieło na początkuprzecie Władek zawsze miał wygolony a tu takie zarośla ale no że byłem po setce to żem nie zwrócił większej uwagi i zapakowałem ja! I tu był mój bład! Hanka myślała że cwana, cipy nie dała a tu taki zonk!

Gość pan86
gumy ja nie lubie dlatego mam stałego partnera- Władysława❤️

skoro testów dna na ojcostwo nie zrobiłeś dziecku to nie masz pewności, ze Twoje i alimentów płacić nie musisz jeśli się okaże, ze DNA nie Twoje i go nie uznasz . . . może ona Cię chce w alimenty wrobić i złapała na dziecko po pijaku?

No niby racja ze bez testow DNA nic nie musisz a z tamta nie chcesz miec nic wspolnego ale zakladajac ze jest twoje to pomysl ze alimenty nie sa dla kobiety ale dla dziecka bo co one jest winne? Samo sie na swiat nie pchalo a to ze wy sie nie dogadaliscie to nie wina dziecka. Przemysl czy chcesz olac wlasne dziecko jezeli okaze sie Twoje.....

Gość ale z ciebie tępak
:P zatrudniasz się na czarno i g. ci zrobią

Super rozwiazanie brawo:P Kasa jest dla dziecka jezeli testy DNA wskaza ze jestes ojcem dziecka to powinnienes placic te alimenty jezeli bedziesz sie wykrecal zachowasz sie jak palant bo dziecko nie jest winne i na swiat sie samo nie pchalo....

Gość alalalaalalalalalalalalalalall
jeżeli zatrudnisz się na czarno to dziewczyna bedzie mogła domagać sie alimentów od dziadków dziecka-czyli od twoich rodziców.oni zapene maja pracę na umowe-to ewentualnie komornik bedzie im ściągał a ooni od ciebie.tak więc tak czy inaczej to ty bedziesz płacił.a z drugiej strony-do konca życia bedziesz na czarno robił???

Gość dfsf
jak zalozysz dzialalnosc tez moga pocalowac cie w du......... :)

Gość uhkjh
te wasze prostackie odpowiedzi doprowadzaja mnie do rozwolnienia,nie potraficie normalnie pisac tylko odrazu zasrane kutasy itp.......najbardziej irytujace sa wypowiedzi kobiet które wierzą oczywiście że to wszystko wina facetow a one sa święte...proszę was czy przyznanie sie do winy jest az takie upokazające dla was ze wolicie zrzucac wszystko na plec przeciwna....a to polskie prawo to tylko wyjebac spalic i zadeptac

Gość kocciarrrrka
ale kretynskie rady, jak ten duren nie będzie pracował to sąd i tak zasądzi alimenty. Juz dawno rozpracowano takich debili co to mysla ze wystarczy nie pracowac zeby nie musieli płacic alimentów - a robi się to bardzo prosto. za tych kretynów płaci fundusz aliemntacyjny a im rośnie procentowany ług wobec państwa, jak nie spłaca po jakims czasie to juz wiadomo gdzie będą odsiadywac hehe. więc nie jest to takie proste:P

Gość OPQ
zrujnowała mi życie marzenia i uczucia jak usłyszała o moim marzeniu o byciu ojcem bo mój zwinął ogon i nigdy do nie poznałem, tak minie omotała i przekonała że jest dla mnie odpowiednia do spełnienia tego że mamy sobie dziecko a jest 12 lat starsza ja mam 24. nie minęło pół roku dziecka i... za mało zarabiam, nie mam ochoty na pijackie wypady i wykopała mnie z powrotem do matki, później od życzliwych wspólnych znajomych usłyszałem że zanim zaczęliśmy się spotykać, mówiła "dziecko owszem chcę mieć ale poco mi facet? żeby go utrzymywać?" się znalazła biznes women ze sklepikiem po mamusi. oszukała mnie i wykorzystała a teraz żąda 500zł miesięcznie. mam ją w d. rzuciłem prace i niech się dzieje co chce. a na dziecko poczęte tylko z mojej miłości i z jej oszustwa nie mogę nawet spojrzeć ani o nim słyszeć. a to boli wy durne tempe zimne baby!!! nienawidzę kobiet ani dzieci. pozdrawiam.