Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BYLE SIE NIE ZALAMAC

JEST MI BARDZO CIEZKO:(

Polecane posty

moj problem polega na tym ze od dwoch miesiecy staramy sie o dziecko- bezskutecznie. wiem ze to krotko ale podejrzewam u siebie brak owulacji:( od kilku miesiecy obserwuje sluz i przez caly cykl jest bialy i kruchy no moze od wczoraj jest bialy ale rozciaga sie na jakies 2mm a czasem wcale:( do tego mierze temperature od tego cyklu ktora nie wzrasta (cykle 28 dzis 17dc). boje sie ze nie bedzie mi dane zostac matka. moja siostra miala duze problemy. miala PCOS i leczyla sie 5lat a 2 lata starala sie o dziecko:(

Witam. Sa dostępne w aptece testy owulacyjne kup sobie i wtedy upewnisz sie czy napewno nie masz czy moze i masz ta owulacje

ale wlasnie na innym topiku przeczytalam ze one tylko wykrywaja hormon LH czy cos w tym stylu nawet jak owulacji nie ma tzn jak nie dojdzie do pekniecia pecherzyka... zastanawiam sie czy nie isc w poniedzialek do gin. to bedzie 22dc i chyba powie mi czy w tym cyklu byla owulacja tak?

Gość no juz nie moge
ciezko to co dopiero bedzie jak bedziesz w 9 miesiacu :P a jak dziecko sie urodzi tojuz wogole :D

Ja równiez nie mogłam zajśc w ciąze. Obserwowałam sluz i nic nie widziałm. Kupiłam testy owulacyjne i dwa miesiące zrzedu wyszło że nie mam owulacji. Potem pojechałam do ginekologa. Umówiłam się z nim na spotkanie w okresie owulacjii wyszło ze pęcherzyk rosnie do 2 mm i koniec. Przepisał mi leki. Po miesiacu zaszłam w ciąze. Wszystko trwało 7 miesięcy ale doczekałm sie ciazy i teraz piueknego synka

no juz nie moge- tak sie sklada ze dzieci sie nie boje, opiekowalam sie dzieckiem mojej siostry czasem spal u mnie wiec wiem jak to jest anna1975 dzieki troche mi lepiej. pojde od razu do gin mam nadzieje ze juz niedlugo bede mogla ujrzec dwie kreseczki