Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredniteściowie..

Teściowie oraz szwagrowie i ich wymagania wymagania!!!

Polecane posty

Gość wredniteściowie..

Mieszkam ze swoim mężem u jego rodziców, ostatnio również do tego domu wprowadziła się również moja mama a teściowa wiecie co wymyśliła! że ja będę gotowała obiad, a moja matka sprzątała, jeszcze ubliżając nam że daje nam dach nad głową, mówi że po gówno sprowadziłam tutaj swoją matke! W dodatku słyszałam jak moi teściowie, szwagierka i szwagier mówili sobie że mieszkają z nimi dwie obce współlokatorki to niech sprzątają. Teściowa nawet się moimi dziecmi nie zajmie, a córeczką brata mojego męża, albo synkiem siostry mojego męża teściowie zajmuje się w każdej wolnej chwili. Wszystko zaczęło się odkąd wprowadziła się moja mama do mojego domu.

Gość ja pierwsza prace znalazlam
to ja wyprowadz i po sprawie. szczerze tez bym sie wkurzyla na miejscu twojej tesciowej - nie dosc ze synowa z dziecmi mieszka to jeszcze matke na glowe sprowadza :P ciesz sie ze tam wogole mieszkasz

Gość cvbxcb
Mieszkam ze swoim mężem u jego rodziców Wszystko zaczęło się odkąd wprowadziła się moja mama do mojego domu. zdecyduj sie czy to dom tesciow czy twoj :o

Gość wredniteściowie..
I co z tego że mieszkam tam z dziecmi! Mój szwagier również mieszka ze swoją córką, szwagierka ze swoim synem. A ja miałabym tam nie mieszkać, w domu swojego męża. Moja matka chwilowo nie ma gdzie mieszkać, więc wprowadziła się do nas. W końcu jesteśmy rodziną, ja też potrzebuje kogoś kto pomoże mi w opiece nad dziećmi. Ale oni traktują nas tam jak służące.

Gość wredniteściowie..
Może to dom moich teściów, ale skoro ich to także ich syna(mojego męża) a to znaczy że ten dom jest również mój. Teściom nie podoba się to że mieszka w tym domu moja mama, wypominają mi to że ja nie pracuje. Zmuszają nas byśmy dokładali się do rachunków a mąż oczywiście ich słucha. Jeszcze chcieli by moja mama płaciła im za pokój w którym śpi, na szczęście odstąpili od tego pomysłu.

Gość Weś się do pracy, blacho
Złapałaś faceta, na kawal dupy a teraz myślisz że Cię będzie utrzymywał. Ogarnij się.

Gość hahahaha nie mogę!
Skąd się taka patologia bierze? Pewnie na wsi mieszkacie. Jak można zakładać rodzinę, narobić dzieci i mieszkać na kupie u rodziców / teściów??? Twoi teściowie mają dom wielkości taj mahal, czy może gnieździcie się z dziećmi i mamusią w jednym pokoju???? Jeśli sprowadziłaś mamusię bez uzgodnienia tego z WŁAŚCICIELAMI domu, czyli TEŚCIAMI, to się nie dziw.

Gość 3miastowa
"Zmuszają nas byśmy dokładali się do rachunków " Potworne! Płacić za to, co się zużywa! Skandal, jak tak można ludzi traktować! Lecę zaraz do zarządcy powiedzieć, że JA od dziś też nie płacę! :D

mam nadzieje, ze to marna prowakacja, jesli nie to ja bym wypieprzyla taka synowa ze swoja mamusia z domu