Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSRI

Odstawienie Lekow Ssri

Polecane posty

Gość SSRI

Ktos doswiadczyl, jakies uwagi?

Gość SSRI
nikt nie jest w trakcie odstawiania lub juz odstawil???

Gość ja /////
ja odstawialam. zaden problem jezeli robisz to powoli.nic sie nie dzialo .zadnych objawow ubocznych/odstawiennych.nic! zmniejszalam dawke o kawaleczek tabletki na dobe .jak doszlam do parprocha :Pprzestalam brac i tyle. w sumie trwalo to jakies 3 tyg. inna bajka ,ze depresja i nerwica wrocily po roku:( 😡

Gość SSRI
ja wlasnie kurde mam objawy odstawienne, nie sa jakies tragiczne, ale jednak, zawroty glowy, drazliwosc... znowu jestes na lekach? kurde...czy to zawsze wraca, znasz moze kogos komu leki pomogly raz na zawsze...

Gość ja odstawiłam i było spoko
przez 1,5 roku a potem nawrót

mi nie pomogły raz na zawsze co gorsza [przy nawrocie te same leki nie działały , a inne zaczeły działac przy najwyższej dawce teraz boje się odstawic, bo jak będzie nawrót , to juz chyba nic nie pomoze jaki dokładnie ssri bierzesz

tez brałam lek z tym samym składnikiem co escitalopram i nie działal na mnie wcale

Gość wiolaw
Witam Was KOCHANI chce sie z Wami podzielic moimi odczuciami po odstawieiu ASENTRY . Więc brałąm ja ponad rok iii niby ogólnie lepiej ale leki jakich sie nabawiła biorąc leki sa nadal moze z dnia na dzien mniejsze ale są . Asentre odstawiłam całkowicie w połowie listopada było super jezdziłam autem chodziłam wszedzie az do stycznia tego roku . Czuje ze swiat mi wiruje , te zawroty głowy , lęk chociaz juz jest troszkę mniejszy ,i to starszne uczucie ze ZEMDLEJE ... Martwie sie tym chociaz wiem ze nie powinnam bo to ponoc najnormalniejszy objaw odstawienny .Tylko zastanawiam sie ile wytrzymam też chce życ normalnie wyjśc sama z domu POZDRAWIAM