Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SSRI

Odstawienie Lekow Ssri

Polecane posty

Go艣膰 SSRI

Ktos doswiadczyl, jakies uwagi?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 SSRI
nikt nie jest w trakcie odstawiania lub juz odstawil???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja /////
ja odstawialam. zaden problem jezeli robisz to powoli.nic sie nie dzialo .zadnych objawow ubocznych/odstawiennych.nic! zmniejszalam dawke o kawaleczek tabletki na dobe .jak doszlam do parprocha :Pprzestalam brac i tyle. w sumie trwalo to jakies 3 tyg. inna bajka ,ze depresja i nerwica wrocily po roku:( 馃槨

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SSRI
ja wlasnie kurde mam objawy odstawienne, nie sa jakies tragiczne, ale jednak, zawroty glowy, drazliwosc... znowu jestes na lekach? kurde...czy to zawsze wraca, znasz moze kogos komu leki pomogly raz na zawsze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja odstawi艂am i by艂o spoko
przez 1,5 roku a potem nawr贸t

Udost臋pnij ten post

mi nie pomog艂y raz na zawsze co gorsza [przy nawrocie te same leki nie dzia艂a艂y , a inne zacze艂y dzia艂ac przy najwy偶szej dawce teraz boje si臋 odstawic, bo jak b臋dzie nawr贸t , to juz chyba nic nie pomoze jaki dok艂adnie ssri bierzesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SSRI
up

Udost臋pnij ten post

tez bra艂am lek z tym samym sk艂adnikiem co escitalopram i nie dzia艂al na mnie wcale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolaw
Witam Was KOCHANI chce sie z Wami podzielic moimi odczuciami po odstawieiu ASENTRY . Wi臋c bra艂膮m ja ponad rok iii niby og贸lnie lepiej ale leki jakich sie nabawi艂a bior膮c leki sa nadal moze z dnia na dzien mniejsze ale s膮 . Asentre odstawi艂am ca艂kowicie w po艂owie listopada by艂o super jezdzi艂am autem chodzi艂am wszedzie az do stycznia tego roku . Czuje ze swiat mi wiruje , te zawroty g艂owy , l臋k chociaz juz jest troszk臋 mniejszy ,i to starszne uczucie ze ZEMDLEJE ... Martwie sie tym chociaz wiem ze nie powinnam bo to ponoc najnormalniejszy objaw odstawienny .Tylko zastanawiam sie ile wytrzymam te偶 chce 偶yc normalnie wyj艣c sama z domu POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post