Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nandu75

jak to jest na porodówce po in vitro

Polecane posty

Gość nandu75

Witajcie!!! Mam pytanko do mam które urodziły dziecko po in vitro,bo ja mam termin na 30 czerwca i nie wiem jak to będzie,bo mieszkam w małej miejscowości -chodzi mi o to czy na karcie przy łóżku jest napisane po in vitro,bo jak będą mnie odwiedzali znajomi,rodzinka to czy jest szansa ,że się dowiedzą,że ciąża była nienaturalna - nie chciałabym tego,bo wiadomo jak to bywa i czasem mogą wytykać palcami - taka jest ludzka mentalnośc - napiszcie dziewczyny jak to było w szpitalu i czy ktoś traktował was gorzej i czy mówili o tym głośno i czy gdzieś to wpisują.Dziekuję z góry za odpowiedzi, pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne już mamusie.

Gość claudiatoto
Po porodzie do wozaczka w którym będzie leżało dziecko będziesz miała przypięta kartę informacjną. A w niej Twoje nazwisko, czy poród przez cc czy sn, waga dziecka, wzrost, obwód głowy, data ur. i godzina a i sala na której leżysz. Także nie masz sie co martwić :)

Gość dfsf
zależy jaki szpital, ja nie miałam nic żadnej kartki, nie może być takiej informacji nie martw sie wiec spokojnie, rozumiem doskonale twoje obawy ale bedzie oki