Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lallooonia

Łąka/Opalanie/ZBOKOLE??!! Ahh... Pomocy.

Polecane posty

Gość Lallooonia

Mam dziś dzień wolnego. Patrząc że jest piękna pogoda. Chciałąbym iść z kocykiem na słonko. I poleżeć sobie. Na łąke. Aby rozebrać się do stroju kąpielowego i opalić w miare równo. Tylko boje sie zboczeńców. Że na tej łące ktoś mnie porwie/zgwałci/poćwiartuje...niewiem. Nie mam z kim iść . A iść chce. Co myślicie? Nie iść samej i iśc na solar.. :/ Czy zaryzykować zyciem (hah) i na słonko?? Prosze o rade.

Gość Lallooonia
No i do tego chciałam zapytać czy spray Ziaja masło kakaowe naprawde tak dobrze przyspiesza opalanie ? Używał ktoś?? Albo może krem przyspieszający opalanie ale kupiony w solarium.Czy będzie działał też na słoneczku?? Konkretnie to Banana Frosted. Różowa butelka.Tylko niewiem jaka firma.Pewnie SUN cośtam albo SOLEO. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość na jaką znowu łąkę?
zboczeńców to się tak nie obawiaj bardziej powinnas się obawiac 35-lenich pijaczków którzy mogliby się na ciebie natknąć i gwałt zbiorowy ci urządzić (chodzą idiotki do lasu sie opalać prawie gołe a później się dziwią co je spotyka)

Gość Lallooonia
Wielka łąka. Zaden las. Łąka znajduje się w centrum WPKIW w Chorzowie. (wojewódzki park kultury i wypoczynku) Tak zwane pole marsowe. Często widziałam ze opalaja sie tam dziewczyny ale są często we dwie. A ja sama...co radzicie?? Idiotke sobie poszukaj w lustrze :) Ja nikogo nie obrazam. Skoro w niczym mi nie pomogłaś to po co tu piszesz? Żal.

Gość Lallooonia
Jak ktoś pisze durne prowo o zdradzie,lub czyms innym to odrazu 100 odpowiedzi. Ja chce tylko wiedziec. Czy w tym miejscu moze mi sie cos stac?? Moze ktos mieszka blisko i sie orientuje.. Cokolwiek.

Gość ja bym sama nie szla
chyba ze obok bylyby jeszcze jakies opalajace sie dziewczyny, ale tak to odpada slonce ponadto jest niezbyt zdrowe lepiej sobie daruj i idz na 10 min na jakis dobry solar

Gość abu dabi gol
no idziesz sama na lake wygolaszana w gatkach i tylko staniku to pewnie ze ryzyko istnieje do tego taka gola bedziesz lezec jeszcze z zamknietymi oczami, ja bym nie szla SAMA z KOLEZANKA LUB KIMS INNYM JESZCZE TAK ALE NIE SAMA

Gość Lallooonia
Pójde o 10/11 zobaczyc czy duzo ludzi jest. Dodam ze niedaleko są jakies 3/4 restauracje/kawiarnie. Otwarte zawsze. Więc moze by mnie tam nie napastowali co? I ludzie siedza na ławkach czesto. Zobacze. Jak bedzie pustka to wróce do domu. Lub poszukam bardzo blisko jakiejs knajpki miejsca gdzie sa ludzie. Czym najlepiej sie wysmarowac oprucz filtrów?? Olejki i przyspieszacze na filtry czy pod?? Jkie przyspieszacze polecacie??

Gość posmruj sie wysokim filtrem
bo ja mimo ze mam ciemna karnacje to przez 2 godziny lezenia na sloncu spalilam sie tak mocno ze phantenol mi nie pomogl :o i wlasnie przed opalaniem uzylam tego sprayu z ziaji maslo kakaowe, teraz sie ruszac nie moge, w pracy wzielam kilka dni wolnego bo wszystko mnie piecze skora schodzi. Co do tematu to ja bym nie poszla opalac sie sama w takie miejsce

ja kiedys bylam na takiej łace o zgrozo! to znaczy ja nie bylam gdzies w centrum tylko za miastem, kolezanka pojechala do sklepu po lody a ja mialam zostac sama 10 minut, zadupie bylo takie ze naprawde nikogo bym sie nie spodziewala :O zdjelam stanik, lezalam w stringach i opalałam plecy kiedy to uslyszalam cos nad sobą - patrze a to koza i jej dwóch pastuchów hahhaha młode chłopaki, na szczesie byli bardziej zestresowani moim widokiem niz ja ich naglym towarzystwem. musieli przyglądać mi sie chwile bo jak sie odwrocilam szybko uciekli. dobrze ze to sie tyl;ko tak skonczylo :O bylam mloda i glupia, teraz juz unikam takich miejsc. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Paulo Coelho

Gość zbok z ch
ja jakbym cię samą zobaczył to oczywiście nie zgwałcił ale z pewnością miała byś fajny widoczek stojącej pały, chętnie jeszcze spuściłbym się przy tobie