Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek1985

jakiej kwoty sie domagać?

Polecane posty

witam, robie film promocyjny dla prywatnej osoby posiadającej firme, film ma miec 3-5 minut, zdjecia, filmy, tekst czytany i pisany ma być na nim. ile powinnam wziąć za to pieniędzy?? jestem amatorem- bede to składać w programie movie maker

Gość shdhdh
jak robisz w takim programie to nie duzo...

no a co to znaczy nie dużo? troche bedzie ciecia, doklejania, składania, poza tym chciałam ze zdjec zrobić panorame na początek filmu, troche te zdjecia pozmieniać programie do obróbki fot -zeby były atrakcyjniejsze wizualnie itd myslałam o 100zł myslicie ze bedzie ok? ( to jest film promocyjny dla potencjalnego nabywcy ( bo chodzi o działke rekreacyjną)

Gość shdhdh
podlicz ile czasu ci to zajmie, bo moze byc tak ze bedzie siedzial nad tym tydzien. 3 - 4 minuty to duzo czasu, duzo montowania, sadze ze 100 zl ok. Profesjonalista by za to wzial o wiele wiecej.

mysle ze nad cięciami filmów i ich skladaniem posiedze 2-3 godziny, obróbka zdjęc zajmię mi z 1.5 godziny, poskładam to w jedną całość ( kolejna godzina ) dodanie dzwięku i napisów: 1.5-2 godz wychodzi ok. 6 godzin wiec to jakieś 15 zł za godzine pracy biorąc pod uwage zużycie mojego komputera, czasu, energii i fakt ze mam skonczone studia artystyczne o profilmu reklamowym to chyba w sam raz :)

Gość stówę to ja biorę za logo

Gość Madia

Podbijam temat. Ile za takie zlecenie - obróbka filmu z chrzcin dla znajomych? Filmik będzie trwał z 1,5 godziny. Jakie są obecnie stawki? Nigdy nic tego typu nie robiłam za pieniądze, więc zupełnie nie mam pojęcia.