Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adujenta

Polacy w UK. Pytanie o nastroje.

Polecane posty

Gość adujenta

Zmiana rzadu w UK i slyszy sie troche o zbyt duzej ilosci emigrantow ekonomicznych. Czy odczuwacie jakos ta presje, ze Brytole nas nie chca, ze przeszkadzamy tu, ze jestesmy nie chcianymi goscmi?

Gość nic takiego nie odczuwam
Mieszkam w malym angielskim miasteczku pod Londynem i tu nic sie nie zmienilo

Gość LIPSY LIPSY
ja tez mieszkam pod Londynem i tez jest spokoj.Moze nastroje sie zmienily w okolicach gdzie jest wiecej emigrantow,ale tu nie tylko chodzi o polakow,ale tez o emigrantow z azjii i afryki

Gość Creative1
Hej wszystkim :) Przybylo troche ofert pracy w UK czy dalej jest tak sobie ?? Jak ogolnie z praca teraz w sezonie w Londynie ?

Gość elcia1984
tez mieszkm pod lonynem wszsytko wyglada ok, chodzi o emigrantow z poza unii wiec o to sie nie martw a to ze benefity chca obciac zajmie im dluzszy czas chociaz watpie ze rad zgodzi sie na ten glupi pomysl

benefity sa tak ustawione zeby oplacalo sie pracowac. a oni maja taki plan zeby obciac benefity tym najbiedniejszym - te wlasnie doplaty do 16 godzin , tak ze albo trzeba bedzie pracowac na pelny etat albo wcale. tak jeszcze jest jakos to rozwiazane dla np. matek z dzieckiem, ze te matki pracuja a jak oni wprowadza te swoje plany ciec benefitow to ludzie przestana pracowac na te niepelne etaty bo nie dostana dofinansowania. poki co to byl taki troche kopniak w tylek - pracuj a dobrze na tym wyjdziesz bo ci jeszcze doplacimy. wiec ja nie wiem przeciw komu oni to robia - chyba tylko sobie. a co do pytania z topiku - nie zauwazylam zeby sie cos zmienilo.. mieszkam w poludniowej walii - cardiff.

Gość w bristolu tez nie widac
roznicy w zachowania ani wspolpracownikow ani sasiadow.

Gość a ja mysle ze tak
z dna na dzien nie moga przestac nas lubic, jak ktos nie znosil imigrantow to dalej to robi, a komu nie przeszkadzalo to, to sie nie zmienil

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuu
beneficiarze gdzie jestescie.dla was narazie nic sie nie zmienilo.nadal mozecie ciagnac kase z cudzego kraju.wstyd!

Gość Beneficiarze.
Jestesmy w UK I JESTESMY Z TEGO DUMNI !!!! a ty zapierdalaj za 1200 :D

Gość refretyka
Zaraz, zaraz...mieszkam w UK, pracuje, place podatki. Naleza mi sie pewne benefity i nie bardzo rozumiem DLACZEGO mialabym odmowic przyjmowania ich? Mam odmowic przyjecia lepiej platnej pracy bo moze "zabieram" ja jakiemus Anglikowi? :D Ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Nikogo nie oszukuje, nie wyludzam niczego. Wiec...o co tak naprawde chodzi? :D

Gość w Polsce tez jest
beneficiarzy do cholery

Gość Jak daja to sie bierze
Jaki to wstyd?????????