Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dod dl!

pytanie do znawców internetu

Polecane posty

Gość Dod dl!

w interneice ktoś kiedys zamieścił pewien program do sciągnięcia ale potem go usunoł czy jest możliwośc aby odnaleźć czy jak ktoś to usunoł to niedarady tego niedoodzyskania ?

1 - usunął 2 - wpisz nazwę w Googlach może ktoś inny też umieścił na jakimś serwerze ten program

Gość Dod dl!
już wpisywałem i nie ma go chodzi mi o to czy na serwerze pozostał jakiś ślad i czy można to odzyskac

Jeśli fizycznie nie ma do niego dostępu, to jedyny ślad może być w kopiach stron Google, o ile boot nie indeksował już danej strony po usunięciu pliku :)

Gość Dod dl!
co to znaczy indeksował ?

Gość a gdzie sa kopie stron
?

Indeksowanie, to coś na kształt zapisywania kopii strony przez boota Google z danego dnia i godziny. Różne strony są indeksowane z różną częstotliwością. Odnośnik do kopi pojawia się przy linku do odpowiedzi na zadane pytanie w wyszukiwarce Google. Ale zamotałam :D

Gość a gdzie sa kopie stron
dzięki Ci wielkie, nie wiem jak mogłam nie zauwazyć

Gość Dod dl!
nie jestem pewien ale ta strona została zablokowan przez googel bo chyba mogła wyrzadzic szkody w komputerze

Albo łamała prawo. Różne strony są równiez blokowane przez programy antywirusowe, a czasem również przez dodatki do przeglądarek. Ja np. mam taki dodatek w domowej Mozilli - oznacza wyszukane przez Google odnośniki jako sprawdzone i bezpieczne oraz stanowiące zagrożenie dla komputera.

Gość Dod dl!
wiecie może jak moge sprawdzic w komputerze strony które przeglądałem półtora roku temu ?