Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaaaaaaaaaaaaaaa

MÓJ FACET MA PROBLEM W MOWIENIU I OKAZYWANIU UCZUĆ

Polecane posty

Gość malenkaaaaaaaaaaaaaaaa

jak wyzej..potrafi być czuły kochany ale rzadko mowi o uczuciach no chyba ze sie napije..robi sie wylewny..czasami chcialabym by bardziej okazywal uczucia..przez telefon jest oschły jakby rozmawiał z kolezanka.. gdy ma klopoty nie zwierza sie trzeba z niego wyciagać dosłownie..czy ktoras z was ma podobnego mezczyzne?? jak z takim postepowac by wydobyc z niego wiecej??

Gość titibobasku
na to są dobre łaskotki uwalniają emocje :)

Gość 260790
Moj tez jest podobny, zadko mowi mi, ze np jestem kobieta jego zycia i takie tam niby pierdoly ale jakze wazne dla kobiety. moj juz nie pije, ultimatum puki co obowiazuje ale mialam z tym przeboje. a z tym ze nie opowiadaja o swoich problemach to jest ich typowe meskie ego chyba, faceci sa dumni i mysle ze sie poprostu wstydza ze maja problemy. Moj zawsze mowil ze jego problemy to jego problemy a moje problemy to sa nasze wspolne problemy... coz A do tego on sam sobie cos planuje, mysli i potrafi mnie postawic przed faktem dokonanym, co mnie wpienia jak nic innego na swiecie ... np: urlop wezmie rzeby ocieplic rodzicom dom, a ja myslalam ze sobie gdzies wyjedziemy...

Gość matka taka jedna
ja żyję z takim facetem już prawie 20 lat i powiem Ci z własnego doświadczenia że idzie się przyzwyczaić że ten typ tak ma :)....musisz starać się z nim jak najwięcej rozmawiać żeby się powoli otwierał ...na siłę nic nie zyskasz mój mąż jest wspaniałym inteligentnym dbającym o rodzinę facetem ...wiem że mnie kocha szanuje bo to widać po jego postępowaniu potrafi przytulić mnie w najmniej oczekiwanym momencie a że nie mówi ciągle kocham Cię no cóż trudno czasem nie liczą się słowa a gesty i zachowanie względem tej drugiej osoby

Gość irqa.
Ja tez nie lubie okazywac uczuc chyba ze mocno wypije sobie.Moze to sie bierze z tego ze u mnie w domu tez tego nie bylo.Matka nie mowila ze mnie kocha,nie przytulala,nie chwalila za cos itp.Mam wrazenie ze wyrazanie uczuc w moim wykonaniu wypadnie kiepsko,sztywno i dziwnie.Wolalabym juz w liscie wyznac milosc niz mialoby to przez moje gardlo przejsc.

Gość Robotnik majowy
Wam nie wolno okazywać uczuć tylko założyć homonto i orać wami pole.