Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaaaaaaK

Proszę o pomoc.!!!!

Polecane posty

Gość IwonaaaaaaK

Witam wszystkich zwracam się do Was z prośba o pomoc.Własnie stracilam prace i nie mam na czynsz na studia.Bardzo mi zalezy na nich ale nie mam nawet kogo prosic o pomoc.Nie licze na duze kwoty nawet 5 zl bedzie dla mnie uratowaniem w tej sytuacji.Jestem na 2 roku i bardzo chce chociaz ten miesiac jakos przezyc bo szukam caly czas pracy ale za te pieniadze co mam z moich oszczednosci to ledwo starczy mi na jedzenie.... Chyba ze macie jakies pomysly jak zarobic.. szybko zarobic.... Sponsoring nie wchodzi w gre

Gość dorotka psotka
oj kochana weź się do roboty a nie prosiśż ludzi o datki. Jeśli nie masz żądnego doświadczenia zawodowego zawsze mozesz popracować jako kelnerka lub w jakimś sklepie. W marketach typu Biedronka, Lidl, Stokrotka, Tesco itp szukają nowych ludzi, wejdz na neta i poszukaj pracy, ewentualnie możesz iść na staż lub przygotowanie zawodowe

Gość lubiedlugospac
załóż sobie profil na www.roksa.pl

Gość onionaiono.........
dorotka psotka------i oczywiscie uwazasz ze tam nie jest wymagane jakiekolwiek doswiadczenie :D ? IwonaaaaaaK------- a ty szukaja gdzies pracy na plantacjach truskawek itp zaczal sie sezon na takie prace,wiec nie skalmlaj tylko do roboty

Gość Mam to samo, ale ja robie
bizuterie i wyprzedaje ciuchy. Wstydzilabym sie prosic o kase :(