Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachna333

Moja 3 miesieczna corcia nie robi kupy juz 4 dzien

Polecane posty

Gość kachna333

Kurcze troche sie martwie,dziewczyny mialyscie tak?Prosze napiszcie do mnie

Z tego co wiem to nawet i po 7 dni zdarza sie ze dziecko moze nie robic kupy. Ponoc to normalne u niemowląt. Mój synek nie robił kupy 5 dni ale poszło

Gość sdwefrwer
MOje najdłużej 2 dni nie zrobiło. Na 3 dzień z rana dopiero.

Gość nowa gracha
polecam picie wody z miodem(nieprzegotowanym),zwłaszcza rano,wprowadzaj stopniowo.

Gość Może potrzebuje pomocy czopka?
Nie ma oznak zaparcia? Nie napina się? Nie boli Go brzuszek? Może warto zaaplikować czopek.

Gość ty chyba zwariowalas
Miod dla niemowlaka? NIE SLUCHAJ TAKICH RAD! Sprobuj czopek jesli widzisz, ze boli brzuszek i jest twardt, a nic nie idzie, jesli nie widzisz zadnych oznak bolu czy innego dyskomfortu to czekaj. Maluszki na pierso moga do tygodnia nie robic kupy.

Nie polecem czopków. Nie powinno sie ingerowac jeśli dziecku nic nie dolega

Jeśli jest tylko na piersi to ok. maże nie robić nawet 5-7 dni Jednak jeśli na sztucznym to trzeba pomóc rozluźnić stolec.

racja z tym miodem ja bym nie ryzykowała. jak juz to daj dziecku herbatke z rumianku może szybciej pójdzie

Gość kachna333
Boze dzieki dziewczyny.Dokladnie karmie tylko piersia.Mala ma miekki brzuszek,nic ja nie boli,nie placze wrecz przeciwnie humor dopisuje tylko mama w stresie:)

Gość kachna333
Zastanawialam sie nad tym czopkiem ale skoro piszecie ze to normalne to go nie bede podawac.Dziekuje

Gość ty chyba zwariowalas
A widzisz, skoro malutkiej nic nie jest to jest ok :) Nie martw sie :) Kupka sama sie niedlugo pojawi ;)

Miód jest bardzo uczulający więc darowałabym sobie takie eksperymenty. Jedyne co mogę polecić to deserek śliwkowy z gerbera. On jest rekomendowany dla dzieci od 4 miesiąca, ale myślę że kilka łyżeczek możesz spokojnie podać. Jednak jeśli jest tylko na piersi to się nie martw. rzadko występujący stolec u takiego malucha swiadczy tylko o tym że mleko mamy jest idealne. Nie ma w sobie śmieci niepotrzebnych dziecku [ to oczywiście napisałam w dużym uproszczeniu, ale mniej więcej tak to działa:)]