Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alizeeee

CZY TE BUTY MOGĄ BYĆ NIEBEZPIECZNE DLA ZDROWIA??PLISS POWIEDZCIE..

Polecane posty

Gość super buty sa
spoko buty! Fajne kupilas, mi sie podobaja... Poza tym niewielki styk bedzie skory z butem wiec nawet jak buty za mniej ni z100 zl powoduja grzyba (jak niektorzy uwazaja) to napewno nie takie paseczkowe :P

No to chyba jakieś szczęście masz że nic nie ma jeszcze :) 100 zł za buty ze SKÓRY a nie z czegoś podobnego to nie jest drogo, i jakoś nie uważam że to buty dla bogaczy są :o

Gość a ja mysle ze tak
co sie przejmujesz kolezanka, teraz prawie na kazdej rzeczy nawet firmowej jest metka made in china

Gość super buty sa
Mnie tez nie stac na buty za 100zl... Dla Ciebie 100zl to nic dla mnie to bardzo duzo. Kupuje tanie buty, czasami nawet za 10 zl cos ustrzele i nigdy sie na nic nie uskarzalam.

Gość ejjeerr
ale nie kazdego stac..\zrozum.. ja mialam takie kupione na targu 12 lat temu podobne u takiego chłopa zwyklego na jarmarku wiejskim i uwierz mi chodze w nich 12 lat juz od liceum i nic sie nie stalo z nimi ..nawet piers mi je pogryzł ale dalej są spoko..:)nie do zniszczenia ..a chodzilam w nich lata..:)takze nie zawsze co tanie to złe.a dalam za nie 10 zeta wtedy

Gość ejjeerr
ALE PYTAM WAS SKAD WIECIE ZE TO CHINSKIE BUTY ? TAM PISZE ZE TO ATMOSPHERE FIRMA PRZECIEZ I Z PRIMARKU CZYLI TANIEGO SKLEPU Z ANGLII ...GDZIE TAM PISZE ZE Z CHIN SĄ ?BO NIWE CZAJE :(USWIADOMCIE MNIE PLISSS

Gość super buty sa
tez mam takie buty nie do zdarcia ;) I tez cena podobna ;) Choc juz nie pamietam ile dokladnie ;) Od LO juz mam, a to juz 15 lat minelo :D

Gość super buty sa
ale teraz wszystko w Chinach sie robi. Firma z Angklii ale fabryke maja w Chinach, bo tam tania sila robocza :P

Dobra dziewczyny, abstrahując od ceny, to i tak jest kryptoreklama, ta aukcja jest już 3 albo 4 raz na forum w ciągu ostatnich dni, a koleżanka was w bambuko robi że kupiła, bo sprzedaje i próbuje rozreklamować ;) Z ręką na sercu wczoraj albo przedwczoraj był temat kupić czy nie kupić, i dokładnie te same rzymianki ;)

Gość super buty sa
ale co z tego? Kto chce kupic to kupi, kto nie to nie... Ja nie mam aktualnie nawet 30zl na buty wiec nie kupie. To jakie bambuko? :D

No w bambuko że ma problem, a tak naprawdę chce wam buty pokazać że może się same zdecydujecie kupić ;) Wtedy przy poprzednim temacie było dużo mniej sprzedanych :D

Gość do kizzi pytankooo
HAHA JAKBY CHCIALA REKLAME ROBIC TO BY NIE PISALA ZE SZKODZĄ ... MATKO CZY TY LASKA MASZ MÓZG??HAHA

Gość dokladnie nie pisala by ze szk
odliwe są i z chin..poza tym moglaby zalozyc watek czy fajne albo co innego a nie cos takiego..ludzie tu maja jakieś obsesje...matko....

Gość bez_endu
he he ,ja tez chodze w butach za 10 zl, a ostatnio nawet kupilam sobie japonki za 5zl- nie takie plazowe tylko normalne do chodzenia:D

Gość bobekkk
a nie prawda że chińskie, mogą być też produkowane przez niewolników w Indiach tak jak np citywalk - o nich było głośno w necie

Gość All Bundy
Tak są niebezpieczne dla głupich lal, chcących zaistnieć i sprzedać taniochę na forum. Wczoraj pytałaś w innym wątku czy masz je kupić a dziś czy są szkodliwe. Blada dupa.

Gość ale skromne szok