Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna osiemnastolatka

pen mojego chłopaka

Polecane posty

hej, mam do was dziewczyny pytanie. wczoraj widziałam po raz pierwszy pena mojego chlopaka. zaskoczona byłem bo ma w zwisie taki krotki napletek ze nie zasłania wogóle głowki. Moj poprzedni facet miał całkiem zakrytą. Czy widziałyście takiego pena czy to normalne? szczerze mówiąc mnie ię podoba ale sie martwie ze moze jest z nim cos nie tak

nie podglądałam. pytam poważnie. chyba nie jest obrzezany bo napletek ma tylko krótki????

Tak jak Levviatan pisze- pewnie rodzice obrzezali chłopa, jak ten był jeszcze bardzo młody. W zasadzie, to może być dla Ciebie nawet lepsze, bo powinien dłużej dochodzić ;)

byliśmy w saunie i mial w zwisie. ale jesli bylby obrzezany to chyba napletka w ogole by nie mial?

Gość sa peny z krotkim
sa rózne peny z długimi i krotkimi napletkami twoj chloapak ma zapewne krotki napletek od urodzenia. nie musial byc obrzezany. najlepiej zobazc czy ma pozioma blizne na napletku. jesli ma to obrzezany tylko czesciowo a jesli nie to ma pena jakby naturalnie obrzezanego bez chirurga.

Gość nie jest ....
....obrzezany, ma poprostu krotki napletek, gdyby był obrzezany to wcale napletka by nie miał. Autorko...nic sie nie martw...a nim wszystko jak najlepiej w porządku.

Gość Ewka1988
mój facet też takiego ma i jest super. nie jest to żadne odchylenie od normy, poprostu sa peny z krotkimi z natury napletkami. ich posiadzca uchodza za szcześciarzy bo nie mają problemow ze stulejka. poprostu tacy sie urodzili. mnie sie tez takie peny podobaja. a co do obrzezania to tez by mi sie taki podobal. nie mialam faceta obrzezanego ale ze zdjec tak sadze. jednak przy "robotkach recznych" ten krotki napletek odgrywa wazna role nie wiem zupelnie jak stymulowac faceta bez skorki