Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega szalenstwo

Juz wykasowali moj temat o fotach niemowlakow na nk!

Polecane posty

Gość mega szalenstwo

A ja jednak powtorze co mam do powiedzenia, niejaka Avanti powiedziala ze moje wypowiedzi są żenujące otóż Droga Avanti jak znam zycie spodziewasz sie dziecka i pewno juz takze nie mozesz sie doczekac az wrzucisz jego foty na publiczną poniewierkę czyż nie? :O W każdym razie żenujące to jest raczej jak laska wstawia zdjęcie prosto z porodówki, cala czerwona i spocona z takim nie oszukujmy sie pomarszczonym pomponem na rękach :O sorry

Zobaczymy jak sama będziesz miała dzieci! A gowno cie obchodzi jakie zdjęcie mam zamiar wrzucić sobie na nk! A skąd wiesz że w ogóle mam nk! Dziewczynko daj spokój z tandetnymi tekstami.

Gość mega szalenstwo
ohoho uderzylam w czuły punkt :D moze mnie gowno obchodzi jakie zdjecie sobie wrzucisz a Ciebie z kolei nie powinno obchodzic co mnie wkurza i zresztą nie tylko mnie jak widac...

Gość ewa ewaa
zgadzam się z autorką zdjęcia noworodków i niemowlaków to przegięcie ani to ciekawe, ani piękne, ani mądre w stosunku do tych dzieci

Gość mega szalenstwo
i tu Cie zaskocze - nie mam dzióbka :D :classic_cool: a fote mam jedna taką ktora pokaze jak obecnie wyglądam znajomym którzy mnie dawno nie widzieli a chwalenie sie dziecmi/majątkiem/samochodem czy zagranicznymi wycieczkami raz na tydzien zostawiam bliskim na okazje rozmowy jak juz a nie rozpowrzechniania na tego typu portalach 🖐️

Ha ha dołkanie! No to buź... Co za małolata! Tak uderzyłas w mój czuły punkt nie wiem co z tym faktem zrobię. Hym chyba zamknę się w domu i będę płakać! He he... Idź dziecko lekcje odrabiać póki rodzice do domu nie wrócili:)

Jeśli ktoś ma ochotę się pochwalić to jego indywidualną sprawa powtarzam. Sama bedzie miała dzieci to wstawi zdjęcie siebie opoconej po porodzie. He he... Zajmij się lekcjami dziecko!

Gość kkarrolinka
wstawija zdj dzieci a pozniej trzepie sie przy nich jakis pedofil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mega szalenstwo
a Ty sie kolezanko tak nie awanturuj bo w ciązy to niewskazane :P lepiej przeczysc sobie obiektyw od aparatu :D

Gość bromba////
gratuluję zdrowego podejście do tematu człowiek dbający o to jak wygląda w oczach innych lecz tylko wizualnie jest płytki ładnie wyglądać z rodzinką na tle swego domu i samochodu to nie znaczy być wartościowym człowiekiem raczej sugeruje to płytotę i moralną i intelektualną

Gość kkarrolinka
a najgorsze zdj zdj z kąpieli ..... ja kocham dzieci ale trzeba troche chronic swoja prywatnosc

Gość bromba////
oczywiście gratuluję autorce zdrowego podejścia :)

Gość zasmarkane dzieciaki na
fotach na nk to widok straszliwie żałosny, bo rodzice chcę "oglądaczom" powiedzieć "zobaczcie jaki on/ona słodki/a" a jedynie mogą przyprawić o mdłości na widok rozmemłanych dzieciarów

Gość mega szalenstwo
wlasnie o tym mówie ale jak widac przyszle mamuski tego nie rozumieją, jasne wrzucajcie milion fot swoich pociech na takie glupawe portale a niech stają sie pożywką dla zbokow i swirów. no dalej, dalej w wannie, w bajorku, na kiblu :O masakra... a gwoli scislosci frustratko jestem dorosla i na tyle odpowiedzialna i taktowna ze podobnych rzeczy na pewno nie bede wyrabiac nigdy! i urodzenie dziecka nic tu nie zmieni

A co Ty myślisz że ja będę się przejmowała wypowiedziami jakieś małolaty :) to jesteś w błędzie. Zazdrościsz tym co stać ich na aparat? Tak? Podejrzewam że zamiast mózgu masz kalafior... Tak jestem w ciąży i jestem szczęśliwa. Nie mam zamiaru wstawiac zdjęć siebie po porodzie... Bo jakoś mnie to nie rajcuje! A tak w ogóle to każdy kto juz spojrzy na zdjęcie dziecka to co drugi to pedofil. A może założył ten post sam pedofil? :)

Gość kkarrolinka
niewazne juz czy ladne czy nie , mozna wstawic pere zdj ale nie sto od razu

Gość co za locha 666
przecież nie pwoiesz mi po moim poście,że masz dzióbka i wystawiasz takie foty... normalne, spodziewałam się takiej odpowiedzi.. jedne sprzedają zdjęcia swoich dzieci do gazet inne wystawiają na nasza klasę aby się pochwalić.. i jesli mają rzeczywiście w znajomych znajomych a nie osoby typu do naliczania jak największej liczby znajomych to myślę,że im to nie przeszkadza a jesli przeszkadza to po prostu nie oglądam ich zdjęć.. znajoma wystawia zdjęcia z podróży to cieszę się razem z nią ze mogła tam być itd a spotkać się z nią nie mogę co tydzień bo mieszkamy w innych miastach..

Gość kkarrolinka
a nie wkurzaja was te komentarze pod zjdeciami jekisgos paszteta'''pieknie wyszłas'' ;;super wygladasz'' bo mi sie kichy skrecaja jak czytam!!!!!!!!!!

Tak tak:) jesteś dorosła a nie umiesz nawet dobrze zdania sformułować:) i robisz błędy ortograficzne:)

Gość kkarrolinka
ja wstqawie zdj dziecka jak bede je miala oczywiscie ale napewno nie 50 fotek i nie nagolaska!!! wstawie bo mam z znajomych tylko znajomycha a nie wszystkkich ktorych znam z widzenia

Gość poazcie to zdjecie
ja tez chce zobaczyc!:D

Gość mnie ogolnie zwisa co robia
inni ale nawet mi do glowy nie przyszlo wrzucac takie zdjecia, a co dopiero pare dni po porodzie. Ja nie mialam w ogole czasu, tak sie moje zycie zmienilo. O internecie to pomyslalam dopiero po paru miesiacach :P Pomijam juz fakt, ze moje dziecko konta na nk nie ma. A zalozy sobie samo. Ja mam swoje konto na nk i tam sa moje wlasne zdjecia. Wlasciwie to jedno zdjecie. I faktycznie dziwi mnie to u innych ale nic mi do tego ;) I tez raczej nie komentuje takich zdjec. Wszyscy pisza "jak slicznie wyszlas" albo "jaki sliczny maluszek", a tu istny horror na zdjeciu ;) No ale widocznie mam inne postrzeganie rzeczywistosci ;)

Gość amelieeeeee
Bo te matki sa nierozsądne. Podpisywac imieniem, nazwiskiem i miejscowościa i wstawiać zdjęcia dziecka. Po 1 - to niebezpieczne. Po 2 - co raz się znalazło w internecie, bedzie w nim juz na zawsze. Na pewno ich dzieci beda im wdzieczne jak ktoś podlapie jakieś z tych zdjec i posci po szkole, jak dziecko bedzie mialo 12, 13, 14 lat, a dzieci bywaja okrutne wzgledem siebie. NIGDY nie narazilabym, ani nie naraze swojego dziecka na coś takiego. Kobiety! Zrozumcie, ze Wasze dziecko jest juz teraz ODRĘBNA OSOBĄ, nie mozecie decydowac za niego, czy chce pokazywac swoj wizerunek (tak, nawet gdy to niemowle) na widok milionow. Btw. - opowiem o pewniej sytuacji. Szukalam opinii o pewnym dezodorancie wpisalam wiec nazwe w google. Wyskoczyla mi strona jakiegos forum, gdzie matka skarzyla sie, ze jej synkowi strasznie smierdza stopy, ma z tym problem, gdy wraca ze szkoly i zdejmuje buty, to smierdzi i, ze ona nie wie co robic. Przy profilu tej matki podane bylo jej imie, miejscowość, a także dodanych kilka zdjec jej, jej synka, jej calej rodziny itp. oraz oczywiscie imie tego nieszczesnego synka. mial ok. 9-10 lat i pewnie nie wiedzial co wyprawia mamusia. Zaraz koledzy znajda i bedzie mial przechlapane w szkole. Tyle odnosnie wspanialości pseudo mamuś.

Gość ale o co chodzi pokazcie
to zdjecia to inni tez sie wypowiedza

Gość anooo
A mnie właśnie najbardziej drażnią zdjęcia dzieci i innych ludzi, którzy nie wyrazili zgody żeby ich pokazywać na nk...