Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulka@

spacerowka

Polecane posty

Gość agulka@

chcem kupic mojemu 2,5miesiecznemu synkowi kupic spacerowke. przegladalam rozne wozki na internecie i mam metlik w glowie. zalezy mi zeby spacerowka miala regolowane siedzenie do pozycji lezacej bo moj niemowlaczek jeszcze nie siedzi, zalezy mi tez zeby raczka byla ruchoma tzn zeby tez mogl do mnie siedziec przodem, zeby nie byl za ciezki i zeby bo zlozeniu nie zajmowal za duzo miejsca, no i zeby mu juz poslozyla do konca. wiem ze jestem troche wymagajaca. moze ktoras z mam ma spacerowke ktora spelnia te kyteria i moze mi polecic.

Gość kara linka
spacerówka z przekładaną rączką? marzysz? :P

Gość agnmar
spacerówki są dla siedzących dzieci a one nabierają ta umiejętność koło 6 miesiąca więc z kupnem możesz się jeszcze wstrzymać

ja bym jeszcze nie kupowała spacerówki, takie małe dzieci powinny jeździć w gondoli, mój synek jeździł tak do 7-8msc, moja gondola miała taką regulowaną podpórkę i to wystarczało, żeby mogł siedzieć

Gość mam taką z przekładaną rączką
rozkłada się do leżenia, jest wygodna, piankowe koła. Uzywałam do konca, teraz ma juz tylko parasolke na dalekie spacery. Kolor pomarańczowo szary, stan bdb. Własnie miałam sprzedawac :D

Gość ale jajca 2
tp pokaz ta z przekładana raczka prosze!

Najwcześniej w 5 miesiącu mozesz przesadzic do spacerówki. Moja od 5 siedziła wiec zmieniałam na spacerówkę, kupiłam wózek wielofunkcyjny wiec w spacerówce mam przekładaną rączkę, super daszek z folia, 5 pozycji do lezenia itp:)