Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DLACZEGO TAK KUZWA KUZWA

LATO!!!!!!!!! MOJA ZMORA(

Polecane posty

Bardzo mi wstyd wyjsc na krótki rękawek, w spódniczce czy spodenkach, bo jestem takim szkieletem, że się rzygać chce! Od zawsze byłam chudziną. Mam 21 lat i teraz to już naprawdę wpędziło mnie to w totalne kompleksy! Jestem ładną dziewczyną, ale co z tego jak chuderlak nie z tej ziemi:( Mam super faceta, który jest bosko przystojny, chociaz to w zyciu mi się udało! że On w ogóle się mnie nie wstydzi i nie dośc tego każe mi zakładać krótkie spódniczki itd.... A mi jest tak wstyd. Boże:( Czy On tego nie widzi jaki wieszak ze mnie?:( Za to Go Kocham naprawdę. Co zrobić z tym kompleksem, który mnie zabija od środka? Jem i jem i nic....

Gość nie przejmuj sie niczym
ubieraj spodniczki,spodenki itd. nie zwracaj na nikogo uwagi,bez przesady

Gość glupia jestes naprawde
podziekuj Niebiosom za takiego faceta. Masz mnostwo opcji, nie widzisz jaka jest teraz moda? Luzne szmaty pasek w pasie lub nizej, mam na mysli tuniki, np odkrywajaca jedno ramie, do tego spotnie "pumpy"do kolan i super (juz nie chce mowic legginsy bopewnie masznogi jakpatyki). Sprawdz w czym chodza grube laski, najczesciej w ciuchach w ktorych najlepiej wygladalyby chude. Spodniczki i sukienki bombki to cos dla chudzielca.

Nogi mam zgrabne, tyłek mały, ale tez zgrabny, mój facet szaleje na punkcie moich nóg i pupy. No ale ja czuje sie okropnie, jak szkieletor! Nawet nie wiem jakie mam wymiary:/

Gość kkarrolinka
jedz ile wlezie az wkoncu przytyjesz

Gość kkarrolinka
napisz ile wzrostu i wage

Mam 172 cm wzrostu i ważę 54 kg.

wcale nie jestes szkieletem, jestes po prostu szczupla, ja mam podobne wymiary i jestem lasencja :classic_cool:

Może i mam ładną figurę, nie wiem.... Widzę w sobie same wady pod tym względem. Mój facet jest ode mnie dwa razy większy. że się mnie nie wstydzi Boże:(

mi też wszyscy mówią ,że jestem chuda... ale ja mam to gdzieś, mi się moja figura podoba i chodzę z spodenkach i sukienkach.. wolę być chudsza niż tłusta

jesli tak na siebie patrzysz, tak Cie beda postrzegac tez inni. Spojrz na siebie laskawym okiem i powiedz sobie ze jestes po prostu niezla laska :-)

Może jak podłapię trochę słoneczka to spojrzę na siebie troszkę łaskawszym okiem. Trochę za jasna do tego jestem:)

Gość kkarrolinka
wiesz ja tez mam faceta kulturyste wazy ponad 100 a ja 52 i jestem drobniutka

"Nogi mam zgrabne, tyłek mały, ale tez zgrabny, mój facet szaleje na punkcie moich nóg i pupy" Akceptujesz swoje nogi? I tyłek? Twój facet za nimi szaleje? W CZYM masz problem? KOMU się coś nie podoba? Depresja wakacyjno-słoneczna.

Mój waży 105 kg i ma 194 cm wzrostu. Cwiczy ma boskie ciałko, ja przy Nim jestem drobniuteńka, maleństwo takie. Chociaz niska nie jestem,zaliczam się raczej do wyższych dziewczyn, za co dziekuję Bogu!

Gość samira chandra
to się nazywa wymyślać problem tam gdzie go nie ma :O ludzie z prawdziwymi problemami czytają coś takiego to im dopiero rzygać się chce :O

Gość no marblles
"Nogi mam zgrabne, tyłek mały, ale tez zgrabny, mój facet szaleje na punkcie moich nóg i pupy" Akceptujesz swoje nogi? I tyłek? Twój facet za nimi szaleje? ---- może zamiast narzekac..opisz nam jak Twój facet szaleje;)?

Gość Małoszka
Dziewczyno! Przynajmniej nie masz cellulitu po kolana!! Ja jeszcze rok temu mimo lekkiego cellulitu biegałam w szpilkach, mini, sukieneczkach... Po chorobie sypnęła mi się sylwetka. Przytyłam niby tylko 5kg, ale nogi... to dramat. I w lato musze się pocić w spodenkach do kolana. Bo jak wyszłam na ulice w krótkich to 2 inne panny doprowadziły mnie do płaczu tekstem " ja pierdolę, zobacz jaki ma cellulit"....

Gość asdasd
Jak ja Ci zazdrosze autorko :) mam 22 lata i warzę 69 kg przy 172 wzr. :) tylko ze mam ładne kształty .jędrną pupę a na udach cellulit :(:(:( duzy biust co prawda mi sie podoba bo wszyscy chwalą zwłaszcza mój mężczyzna :) ale nogi mam niestety całkiem spore...a chciałabym być taką lekką chudzinką

Gość no marblles
napisz!:) co robi? skacze zzachwytu;)P?