Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhggggggg jaka jestem zla

moj kochany chlopak;/

Polecane posty

ocencie;/ z michalem jestem ponad rok, wszytsko ladnuie pieknie, zwykly zwiazek;/ nie jestem jakas rozwscieczona zolza ktora wszytskiego mu zabrania toteż jakos tolerowalam jego kontakty z byla dziewczyna anka. spotykali sie na piwo, gadali, pare razy zaproil ja do ans chcac chyba zebym sie z nia zaprzyjaznilam, ale niestety nie polubilam trzpiotki;/ istne dziecko, tylko sie nia opiekowac, zrobi slodkie oczka, nieporadna, 23 lata a nigdy nie pracowala itd;/ ale nie komentuje. byli ze soba jakies trzy lata. i niedawno moj ukochany oznajmil mi, tak oznajmil : ide z ania na wesele bo ona nie ma z kim isc a to dla niej wazne;/ no szlak mnie trafil, no moze by mnie zapytal co o tym sadeze. a co lepsze w tym samym czasie planowalismy wyjazd an mazury do mojej siostry, ale jak stwierdzil ten weekend mozna przesunac;/ no w morde;/ dzis ta idiotka zaprosila go by pokazac mu kiecke i zeby on dopasowal krawat;/ no skewcz;/ siedze wkurwiona i nie wiem co zrobic;/

rozumiem Twoja zlosc Moze porozmawiaj z nim,ze wolalabys zeby Anka znalazla sobie inna osobe towarzyszaca

Gość superExtra
pogadaj z nim i powiedz ze ci to przeszkadza, ze nie bedziesz przesuwala wyjazdu ze wzgledu na jego byla. nie ma to jak szczera rozmowa odlotek http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość koles cie zdradza i w ogole
sie z tym nie kryje :D calkiem po legalu spotyka sie ze swoja byla dupa a ty to tolerujesz, niesamowite ;)

Gość powiedz ze jedzisz na mazury z
kolega, skoro teraz Ty nie masz z kim jechac i ze jemu bylo Cie zal :P

Gość 85j5fi5
nie dawaj sie tak !!!! ty nie masz zandego zdania w tym zwiazku? ja bym na twoim miejscu mu powiedziala ze mi to nie odpowiada i ty tez tak zrob !!!! jak pojdzie z nia na te wesele poprostu zerwij z nim

Gość kkarrolinka
no chyba zartujesz????????? glupia jestes czy tredowata ? bo nie wiem jak mozesz znosic takie zachowanie?

rozmowa juz byla;/ jak to ujal" nie badz zazdrosna;/ wesele jest dosc daleko wiec mam sie czego obawiac;/

poszxlismy na kompromis ze mozemy sie spotykac ze swoimi znajomymi, po prostu mu ufalam

Gość bobekk
olać takiego faceta, mój ma zakaz kontaktów z byłą, z reszta wcale tego nie potrzebuje zostaw go

to poszlo za daleko..przeciez beda tam nocowac,to nie wierze,ze go kosmate mysli nie najda...powiedz mu,ze on chyba nie do konca zakonczyl tamten zwiazek,wiec wasz chyba nie ma sensu w takim razie.jesli pojedzie,to chyba juz nie ma was...:(

mowilam mu ze mi sie to nie podoba, ze moze isc przeciez sama lub ze na pewno ma jakichs kolegow. powiedzial, ze juz jej to obeical i ze ma honor, nie moze tego odwolac;/ no mi tez obiecal te mazury;/ a druga moja obawa, ze to wesele jest w meijscowosci oddalonej ode mnie ponad 150 km, ;/ ciekawa jestem czy nie wiaze sie to z wspolnym nocowaniem w hotelu;/ jesli tak bedzie: zostawie go;

Gość marlut
ja pierdziele zrób cos z tym. i co z tego ze jej obiecał. tobie obiecał wczesniej. co za kretyn. zrób cos z tym albo go stracisz na zawsze.

takie rzeczy to moze sobie obiecywas samodzielnie,jak jest singlem,a normalny facet by powiedzial,ze najpierw musi sie spytac ciebie o zdanie...ona zrozumie,jesli go nie puscisz,takie wyjazdy sie czesto zle koncza

Zostaw go już teraz, ładnie to sobie wszystko rozegrał, sex friends, tak to się chyba teraz nazywa. Nie bądź głupia, jedź sama na mazury a jego zostaw, on ją rucha, jestem tego pewien

zazdwonilam teraz do niego. odebral. powqiedzialam mu kategorycznie, ze sie nie zgadzam, albo ja albo ona, milczenie i jak to powiedzial "poczekaj zaraz bedziemy i cie przekonamy". no Kurwa co to koncert zyczen! powiedzialam, ze moze sobie przekonywac siebie o swojej tępocie i ze nie chce go widziec ani tej szmaty;/ cierkawe czy przyjada;/

nic sie nie boj..wprost powiedz,ze to dla ciebie chora sytuacja,a ona chyba zapomniala,ze jest jego ex,a nie jakas przyjacioleczka tylko...i ze jak tak sie lubia,to moze niech do siebie wroca,bo ty juz masz tego dosyc...i ze nie po to jest w zwiazku,zeby partner jezdzil z kims innym na jakies sluby.ze moze jestes staroswiecka,ale zle sie z tym czujesz i nie masz zamiaru akceptowac takich wyskokow.koniec.to twoje zdanie i go nie zmienisz,a on niech sam wybiera czego chce.badz stanowacza!

Gość kkarrolinka
jakis chory układ chyba

Gość małamiimniejszaja
jak to "poczekaj zaraz bedziemy i cie przekonamy" MY???? to wy we trojke jestescie w tym ziwazku???? rozmawiaj tylko z nim!!! i nie gódz sie na cos takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo Ty albo ona niech wybiera palant!!!!! byłas dobra i na duzo pozwalałas ale to juz przeszło samo siebie!!

jakaś chora sytuacja, mam wrażenie że on jest z nią a nie z tobą, nie daj sie przekonać i pogoń ich w cholere, przykra sytuacja rozumiem spotykać się z byłą w tajemnicy ale ten typ robi z ciebie idiotke i co teraz z nią przebywa zamiast z tobą?

wlasnie jak to rzoegrac zeby poszlo jej w piety io zeby sie odwalila i aby on zrezygnowal z tego wesela;/ wiecie, mimo wszytsko go kocham ale jesli ma zamiar godzic sie miedzy mna a nia to przesada;/

Gość kasiamw
ja bym kazała mu wybrac. powiedziec na spokojnie MU I TYLKO MU. ze byłas dobra, pozwalałas na kontakty, spotkania,kawki,piwka. ale to juz przesada. co on sobie wobraza? ona nie ma innych kolegów? miał z toba jechac na mazury, ale nawte jakby nie jechał to i tak nie powinien był sie zgodzic. zreszta decyzje powinien skonsultowac na samym pozatku z toba, chociaz nie na poczatku tej byłej powinien pwiedziec nie. a ty moja droga sie naucz ze nie ma przyjazni miedzy byłymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mozna byłej dziewczynie opowiadac o obecnej!!!!! to ine wychodzi. po ile wy macie lat! rusz głowa i zrób cos z tym!!!

przyjechali;/ odezwe si epo wszytskim

nie wiem może jak przyjadą w trójkę to zapytaj jej w twarz czy wie ,że on ma dziewczyne? Bo się zachowujesz jakby był Twój, nawet nie zapytaliście mnie o zdanie, nie chcę żyć w związku w trójkę tylko normalnym, niech wybiera albo Ty albo ona... bo to chore jest. Wiem ,że go kochasz ale sama widzisz co się dzieje, tak nie może byc !!!!! Może zapytaj go przy niej ironicznie czy na Mazury jej nie chce zabrać? :)

Gość czekaj az rosol
ej no on chyba zartuje ja na twoim miejscu bym go chyba zajebala

Gość Skarbik
Dziewczyno kochana dawaj nura ten związek jet bez FUTURE...masz ci los...wygarnij mu nwrzeszcze niech pozna twoja ciemną stronę MOCY :) walcz nie dawaj się pokaż tej małej wrednej dzidzi-piernik kto tu rządzi

Gość a wez ten teleskop
powiem ci ze tesz mialam kiedys taka sytuacje, tylko ja sie zgodzilam;/ i jak sie skonczylo?? dzis sa szczesliwym malzenstwem z czworka dzieci;/

Gość 56754575dgh45df4
byla to byla, rozdzial skoczony;/ autorko nie dajs ie trzymam za ciebie kciuki

po wszytskim:( boze gdzie ja mialam oczy;/