Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilan

ekipa na wakacje z portali

Polecane posty

Gość wilan

Siema! Planuję niedługo wyjechać na wakacje, jednak moja ekipa się wykruszyła i z moich znajomych nie mam z kim jechać w terminie, kiedy mam urlop. I zastanawiam się teraz nad skorzystaniem z różnych portali, na których ludzie zbierają się po to, żeby zebrać się na jakiś wspólny wyjazd. Czy może korzystaliście kiedyś z czegoś takiego? Bo zastanawiam się czy próbować czy sobie odpuścić i samemu jechać, a dopiero na miejscu poznawać nowe osoby. Dzięki za normalne odpowiedzi!:)

Gość kurcze odważnys ...ja bym sie
raczej bała ...nie znasz ludzi !A czort wie na kogo trafisz i potem zamiast odpoczywac spisz jak zając pod miedzą

Gość kurcze odważnys ...ja bym sie
bała...nie wiadomo na kogo trafisz -nie znasz tych ludzi .Nie wiem czy bedzie to udany wypoczynek chociaż można sie pomylic ...

Gość gindona
No niby odważna, faktycznie, ale z drugiej strony wśród moich znajomych kilkoro osób tak właśnie wyjeżdżało, w tym nawet raz sama dziewczyna. I w większości przypadków byli bardzo zadowoleni. Wiadomo, że jest jakieś niebezpieczeństwo, ale bardziej tutaj myślę o nieudanym wyjeździe, niż o zagrożeniu życia czy coś takiego. Jakoś nie wydaje mi się, żeby takie wyjazdy były groźne. Moim zdaniem nic Ci nie zaszkodzi poszukać ekipy przez internet, jak się nie uda, to wtedy zaczniesz się zastanawiać. A jak znajdziesz chętnych, to też przecież jeszcze będziesz mogła podjąć decyzję i zrezygnować, jeśli zmienisz zdanie:) Nie wiem czy już zrobiłaś rozeznanie w tych portalach, ale od moich znajomych słyszałam, że twoja-podroz.pl jest ok. Nie kojarzę innych nazw, to akurat łatwa nazwa, to zapamiętałam:p Tak czy siak życzę powodzenia i super wakacji!:)

Gość BRASTIKOIS
Siema . Pewnie coś tutaj odnajdziesz. www.wakacjepluski.pl

Gość bnjkjnm
tez sie zastanawiam nad takim wyjazdem dla singli, moze ktos korzystal z wyjazdow z portali typu: single relax, nowe horyzonty, strefa singla itp?