Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuferekskarbowy32

chce kupic zonie taki zegarek na urodziny- prosze o rade

Polecane posty

Gość m,a snas
Jak dla minie bardzo ładny :) Powinna byc zadowolona xd he he nie zapomnij o kwiatkach :P

Gość ten zegarek to badziewie
jest wiesniacki, znajdz cos lepszeho

Gość a czemu przypomina Ci komunijn
??? bo ja nie rozumiem?

Gość ładny ładny ładny 3x

Gość kuferekskarbowy32
widze ze opinie podzielone:) czemu jak na komunie? i czemu nie wyglada jak bizuteria? sa zegarki uniwersalne, eleganckie i sportowe - ten uwazam ze uniwersalny tylko kolorystycznie trzeba dopasowac do stroju a ten ktory podales w linku jest raczej elegancki

Gość mezzo Mix
Wlasciwie mam dokladnie taki,tylko chcialam z mniejsza iloscia krysztalkow na cyferblacie.Jest zajebisty.

Gość masssaa
bardzo ładny

Gość mezzo Mix
Nie,ten z linka tak moze wyglada,ale pasuje do wszystkiego,ja jeestem raczej typem sportowym i do dzinsow tez pasuje. Ale zrobixz jak zechcesz.

Gość kuferekskarbowy32
ale ten z twojego linka jest bardzo elegancki.. za bardzo.. moja zona preferuje luzny styl i bardzo dyskretna elegancje czesto nosi dzinsy.. a jak ubierze sie elegancko to raczej nie w cekiny i cyrkonie:)

Gość mezzo Mix
To sa krysztaly Svaworskiego:D I masz racje,za duzo ich,przynajmniej na bransolecie,ja mam normalna bransolete,bez tych "cekinow";)

bransoleta ma biała część no mnie się to kojarzy z komunią kiedy wszyscy dostawali zegarki na bialym pasku, ale jak juz mowilam to moje subiektywne odczucia.

Gość kuferekskarbowy32
mezzo osobiscie nie lubie zegarkow esprit, poza tym moja zona lubi jasne zloto - nie toleruje niczego co srebrne:)

Gość ja tez ...
ten zegarek sam w sobie jest bardzo ladny, z tym ze akurat nie dla mnie, bo osobiscie nie lubie zlotych ozdob. ale ogolnie uwielbiam styl firmy fossil, ich zegarki bardzo mi sie podobaja. jaki styl ubioru i otoczenia lubi twoja zona? mi np. podoba sie zupelnie inny styl zegarkow, ale to idzie z moim stylem ubioru. ja mam ten zegarek fossil: http://www.onezero.pl/fossil-fossil-es2234-o_l_931.html i widzialam na tej stronie kilka innych w podobnym stylu. ale to tylko moje osobiste preferencje, twoja zona moze miec zupelnieinny gust :) ps. te zegarki wydaja mi sie przerazajaco drogie, ja kupilam swoj w sklepie za ok. polowe ceny, jakie tam serwuja, z tym, ze to bylo w innym kraju.

Gość ja tez ...
aha, teraz doczytalam, ze twoja zona lubi zloto, nie lubi srebra ;) a jakim stylu, ogolnie rzecz biorac, sie ubiera? mlodziezowym? biurowym? dziewczecym? kobiecym? biwakowym?

Gość ładnyyyy