Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala-dosc

co robić?

Polecane posty

Gość niesmiala-dosc

Nie jestem przesadnie ładna, ale też nie jestem chyba jakos starsznie brzydka. Brak mi pewności siebie i przez to chyba mam problem z poznaniem mężczyzn. Czasami się zastanawiam dlaczego pomimo tego, że jestem dość spokojna, wyrozumiała i nie marudząca to nie moge znaleźć sobie fajnego faceta? Brak mi pewności siebie pracuję właśnie nad tym aby panować nad swoją mową ciała, ale wszystko to jest dla mnie bardzo naciągane. Mieszkam w Warszawie więc miasto spore...jak można poznać tutaj fajnego faceta? Nie chcę juz nikogo na siłę poznawać, bo wiem, że to nie ma sensu, ale ogólnie jak można tutaj ludzi poznać. Czasami mam ochotę pójść sama na imprezę, ale samej jakoś dziwnie...koleżanek praktycznie tutaj nie mam ech.

Gość samira chandra
teraz wszyscy zapoznają się w necie

Gość niesmiala-dosc
zapozawanie w necie jakoś mnie zupełnie nie pociąga chociaż uwielbiam rozmawiać to w necie jakoś słabo cała chemia, która mogłaby byc na początku gdzieś się ulatnia później spotykamy się i już tego nie ma :(

Gość samira chandra
no bo nie trafiłaś na właściwego faceta :) ja jak poznałam tego właściwego to dopiero w realnym spotkaniu prawdziwie zaiskrzyło :)

Gość niesmiala-dosc
czyli pozawanie na zywo wymarlo? ;) Gdzie go poznałaś?

Gość samira chandra
napisał do mnie na gg przez pomyłkę bo był strasznie wcięty... :D myślę że forma zapoznania nie ma znaczenia, bo poznajemy drugiego człowieka i tak w realnym życiu a poza tym dużo zależy od intencji drugiej strony, bo jak ktoś nie chce dać się poznać to i na żywca sie takiego gagadka nie rozgryzie :)