Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona13

depilacja pastą cukrową

Polecane posty

Moim zdaniem najlepszą metodą depilacji (najskuteczniejszą i trwałą) jest metoda laserowa. Te 'tradycyjne' metody usuwania włosów tj. golenie, wyrywanie pęsetą czy wosk albo pasta cukrowa dają efekty tymczasowe. Zwykle przed pierwszym zabiegiem powinni zrobić w salonie ocenę stanu skóry oraz wykonywać próbę laserową. Tak przynajmniej robią w Studio Laser gdzie zabieg miała moja dobra kumpela.

Depilacja pastą cukrową - coś o tym słyszałam ale robiąc to samodzielnie w domu traci się mnóstwo czasu a efekt też nie jest zawsze zadowalający. Wydaje mi się, że depilacja laserowa jest jednak najskuteczniejsza i zastanawiam nad zrobieniem zabiegu w Studiu Laser, mam polecony ten salon a wolę zrobić to w miejscu gdzie właśnie specjalizują się w różnych zabiegach laserowych a nie w zwykłym salonie kosmetycznym.

agnie88 nie zastanawiaj się, w tym Studiu Laser specjalizują sie szczególnie w tym więc wykonują to fachowo i profesjonalnie, pewnie po dwóch razach juz bedzie widac znaczne efekty. Pasta cukrowa to za dużo zabawy, długo się to robi a efekt tez powalający nie jest.

pewnie tak zrobię jak tylko znajdę więcej czasu to umawiam się na wizytę i jak będę po to podzielę się wrażeniami ;) Jeśli ktoś tu jest kto też miał zabieg w Studiu Laser to niech piiiisze, chętnie poczytam opinie.

Gość zoś_zos
Najlepiej zrobić laser, ja zrobiłam całą brazylijską w gabinecie Elite w Warszawie, nie było to przyjemne ale też nie był to ból nie do zniesienia. Trzeba liczyć 5 -6 serii i problem z głowy na zawsze.

Gość 32232r4gsdsd
Mi ani razu nie wyszła pasta cukrowa. Kupcie na allegro. Ostatnio zrobiła się konkurencja i cena camsakizi poszybowała w dół (tylko trzeba wybrać z daleką datą ważności).

Gość mizak
nie wierzcie w to, że nawet po kilku wizytach w gabineie problem jest raz na zawsze rozwiązany. Czy to laser domowy Silk'n czy w gabinecie - zabiegi trzeba powtarzać

Gość d1marzena
pomocy! kupilam paste cukrowa poniewaz moja mi nie wychodzila! albo ona jest do bani albo ja sie nie znam zeby wyciagnac jak z pojemnika musi byc goraca a jak ja chcem rozmiekczyc w palcach to sie nie da bo robi sie twarda, dodaje kapke cieplej wody tak jak na niektorych filmikach to mi sie robi albo papka ze kleja mi sie rece i sa jak z blota albo jeszcze twardsza:( pomozcie mi prosze

Gość gość
Nie po to wydałam 250 zł na szkolenie z pasty cukrowej, zeby teraz zdradzac tajemnice ;) Mi wychodzi świetnie, nam przez to dużo klientek. Jak jestes ciekawa jak to działa to przejdz się chociaż raz do salonu i podpatrz :)

Gość gść 44
Najlepsza jest natrualna depilacja Od jakiegoś czasu stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyJestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Pani doktor 28
Moja siostra zdecydowała się na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Nie bolało i nie ma po tym śladu.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość gść 25
Moja koleżanka miała robioną depilację laserem, o ile pamiętam, to wybrała gabinet z laserem Palomar Vectus . Jest bardzo zachwycona. Osobiście też byłam pod wrażeniem efektu. Już po pierwszym zabiegu było widać rezultat. To był świetny ruch. Nie uskarżała się na ból. Mega efekt. Jeśli macie dylemat czy warto zdecydować się na depilację laserową, to naprawdę polecam. depilacja-laserowa.bydgoszcz.pl

Gość Kade 22
Może to was zainteresuje wyszukałam interesującą wyszukiwarkę salonów z depilacją laserową. Możecie wyszukiwać po miast. Działa bardzo prosto. Wystarczy wybrać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wybrać gabinet z depilacją laserową.

Gość gość
Dzis bylam na depilacji pasta cukrowa w gabinecie kosmetycznym i nie wiem sama czy to tak ma byc.. nogi nie sa calkiem gladkie. Zatanawiam sie czy to wina kosmetyczki, czy wrastajacych wloskow? Wloski nie rosna rowne wiec niektóre sie nei załapaly na paste bo byly za krótkie. Czy któraś z was tak miala?