Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppoosszzuukkuujjaaccaa

stare seriale młodzieżowe

Polecane posty

Hej;) podawajcie tytuły starych seriali młodzieżowych, emitowanych w latach 90-tych bądź na przełomie 80/90-tych. Próbuję znaleźć jednego aktora, a nie mam pojęcia jak miał na imię, nazwisko ani w jakim serialu grał;/ taki fajny chłopak, z niewinna buźka i ciemnymi włosami;P ojjjj naprawdę mi na tym zależy, więc będę wdzięczna za tytuły! bardzo wdzięczna!:))

Polskie Pamiętnik nastolatki (1993-97) Pokój 107 (1997) Klasa na obcasach (2000) Lokatorzy (2000) Egzamin z życia (2005)

dzięki;) ale wtopa... zapomniałam dodać, że chodzi o zagraniczne seriale...:/ amerykańskie

Seriale -- dziecięce i młod... Banda Rudego Pająka (1988) Detektywi na wakacjach (1979) Do przerwy 0;1 Dziewczyna i chłopak (1977) Gruby (1972) Gwiezdny pirat Jagoda w miescie (1971) Magiczne drzewo Maszyna zmian Nasze podwórko (1980) Niewiarygodne przygody Marka Piegusa Pan Samochodzik (serial 1971) Plecak pelen przygod (1993) Podróz za jeden uśmiech Rodzina Lesniewskich Rozalka olaboga Siedem stron swiata (1974) Stawiam na Tolka Banana Sto minut wakacji Szaleństwo Majki Skowron Szatan z siodmej klasy (2006) Trzy szalone zera Urwisy z Doliny Mlynow (1985) W piątą stronę świata Wakacje z duchami (1970) WOW! Żegnaj, Rockefeller

Gość klllol
Chodzi Ci na pewno o seroal "Cudowne lata"... On teraz leci czasami na Vh 1

Pisuardesa dzięki!!! :)) właśnie znalazłam - pozycja trzecia;) klllol - skąd wiedziałaś?:P

Gość klllol
Bo też lubiłam ten serial...;-) Jak byłam młodsza to się w tym dzieciaczku podkochiwałam, taki był przesympatyczny;)

hehe ale fajnie:) to prawda, jest przesympatyczny:) a ja się męczyłam ponad godzinę, żeby go znaleźć w necie:/ dzięki za pomoc!:)

Gość majkaa99
czy wy nic nie robiliscie tylko seriale poł zycia ogladaliscie???

akurat nie trafiłaś;) ja w ogóle seriali nie oglądam. A jak byłam mała to nieraz coś, ale nie nałogowo...;p jak widać, nawet tytułu nie pamiętałam:P dobra, dzięki i już spadam:))

Gość klllol
no w ogóle te stare seriale były takie fajne...nie to co teraz...ja jeszcze lubiłam "Dzień za dniem" z tym chłopcem co mial zespół Downa i miał chyba na imie Corky( Korki) nie wiem jak to się piszę;)

Gość Wolflitter
Za to ja ostatnio szukam starego zagranicznego serialu, o chłopcu imieniem Maks. Gdyby ktoś posiadał informacje na ten temat to bardzo bym była wdzięczna.

Ja pamiętam seriale emitowane na Fox Kids :D "Liceum na morzu" i "Gęsia skórka"... To były czasy :D

Gość było to juszzzz
a pamiętacie kosmitę Alfa? :D z takim kinolem wielkim?

Gość Wolflitter
Jasne! Alf był genialny.

Gość rani44
hejka poszukuje serialu chyba z lat 80 o dzieciach które nalezały do tajnej organizacji młoych detektywów na swiecie kazdy odcinek był krecony w inny panstwie i dzieci rozwiazywały zagadki Jedyna wspólna cecha wszystkich odcinków było biuro dowodzenia z którym sie kontaktowano

Gość dosiek91
Hej szukam serialu o szkole gdzie uczą magi to bylo w latach 1995-2003 nie moge sobie przypomniec tytułu

Gość gość
szpital na peryferiach winetou robi scherwood bonanza don matteo

Gość gość
szpital na peryferiach winetou robi scherwood bonanza don matteo