Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosomak6

ciąża?

Polecane posty

Gość rosomak6

słuchajcie dziewczyny, mam poważny problem i proszę też o poważne odpowiedzi. nie prawcie mi mądrości, bo dobrze wiem że zle zrobilam, i juz wystarczajaco mnie zzeraja nerwy. w czasie moich dni plodnych chlopak penetrowal moja pochwe, mowi ze nie dotykal swojego penisa a ja mu wierze, mimo to obawiam sie ze jakims cudem moglam zaskoczyc :( pozniej w czasie moich dni nieplodnych juz on chcial uprawiac sex, nie chcialam sie zgodzic bez zabezpieczenia ale pzniej uleglam.. ale kiedy dotknal moich narzadow od razu sie wycofalam.. niestety stres zzera mnie calkowicie, blagam odpowuedzcie mi czytajac to wszystko czy moge byc w ciazy! chce dodac ze dzis mialam miec okres, ale narazie mam biala, czasem zoltawa dosc gesta wydzieline.. co ona moze oznaczac?

Gość rosomak6
prosiłam o normalne odpowiedzi :(

Gość rosomak6
wiec tak, kiedy dotknal penisem moich narzadow to byly dni nieplodne, i sama nie wiem czy moglo do czegosc dojsc.. a kiedy uprawialismy pettin byly dni plodne, wlasciwie okres mialam miec dzis, dzien sie jeszcze nie skonczyl co prawda, ale mimo to ja od 2 tyg o niczym innym nie mysle. do tego naczytalam sie ze biala wydzielina zamiast okresu moze swiadczyc o ciazy, ale tez i o tym ze okres sie zbliza, juz sama nic nie wiem.. osttani okres mialam 15 maja, zazwyczaj cykle trwaja 26 dni, rzadko sie dzieje tak ze trwaja krocej czy dluzej prosze o sensowna odp, umieram z nerwow

USPOKOIĆ SIĘ natychmiaaassttt! kCES ZEBY DZIECKO URODZIŁO SIE Z CZKAWKOM?

Gość Trochę na dystans
Prawdopodobieństwo, że mogłabyś być w ciąży wynosi jakieś 0,00000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% Okres może się spóźnić, nawet jeśli zawsze jest regularny. Poczekaj jeszcze kilka dni spokojnie.

Gość rosomak6
dziękuję, troche mnie uspokoiliście.. mimo to i tak chodzi mi to po głowie, ehhh

jeżeli nie miał wytrysku spermy w pochwie to nie martw się Wyobraź sobie że jeżeli facet ma małą liczbę plemników to też są trudności z zapłodnieniem Problem jest z żółtą wydzieliną bo może ciebie zakaźił jakimś świństwem które miał na rękach Zawsze gdy z chłopakiem się zabawiasz w petting to oboje przed umyjcie sobie ręce a jak gdy mu dotykasz penisa to nie wkładaj swoich palców do pochwy ani on niech nie dotyka penisa gdy dotyka ciebie Chyba że razem się wykąpiecie i umyje sobie dobrze penisa mydłem.

Zaleca sie też wygotowanie krótkotrwałe ,z dodatkiem soli kuchennej i łodygi nagietka. :classic_cool:

Wiesz ile razy ja miałam takie zmartwienia jak ty? Zawsze na próżno:) Możesz nie miec okresu z tego stresu:) A wydzielina zdarza sie bez ciąży też sie czasem smialam ze mam bialy okres:) W ciągu całego cyklu masz tylko 24 godziny w ciągu których możesz zaciążyć więc się nie przejmuj, bo wbrew pozorom wcale nie tak łatwo zostać mamą:)

Gość Trochę na dystans
A tak na przyszłość pomyśl o jakimś zabezpieczeniu, żebyś się nie stresowała. Prezerwatywy poza tym, że chronią przed ciążą to chronią też przed chorobami. Tabletki czy plasterek są wygodniejsze. Kalendarzyk i wyliczanie dni płodnych i nieplodnych to raczej metoda planowania rodziny, a nie zapobiegania ciąży.

Nie tak łatwo? Zanim zacunym wygotowywać, wystarcyło, ze źdurchłym którom palcym w ucho - i juz była w cionży. Co prawda pozamacicznej - aleć zawsze... :classic_cool: