Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

sposoby na świecącą się twarz..heeeelp:)

Polecane posty

Dziewczyny jak wy sobie radzicie w ten gorąc? Ja musialam totalnie zrezygnowac z makijazu mimo, ze od zawsze malowałam tylko powieki cieniem, rzęsy tuszem i lekko podkreślałam brwi.. Wyjde na dwór i po 10minutach pot mi płynie po twarzy, a nie jestem otyła od razu zaznaczam noi od husteczek nawilżanych dostaje uczulenia:(

Gość istnieja kremy po ktorych
twarz sie nie swieci nawet podczas upalow

Gość Kraina naiwności
Nie wychodzić z domu i nie straszyć nas, kobiet o nieskazitelnych matowych twarzach.

Gość mialam tez ten problem
i znalazlam dwa sposoby 1. kupilam sypki puder do wykonczenia makijazu Artdeco - taki transparentny - nazywa sie chyba pudre fixante czy jakos tak - caly dzien nic mi sie nie swieci - a pracuje w dusznym mijescu 2. znalazlam krem - galenic - z dzikich jagod, to chyba sorbet. Tego pudru uzywam nawet na bogatsze kremy, po ktorych wczesniej sie swiecilam. Natomiast ten krem galenica tez jest ok i jak zapomnialam dac pudru, to tez nie pocilam sie. Tylko krem nie kazdemu moze pasowac - nie zostawia zadnej warstwy, nie nawilza jakos dobrze no i jak duzo sie nalozy, to flluid sie walkuje. a, ten puder Artedeco kosztuje jakies 30zl - wersja w tzw. solniczce i w puderniczce - jakies 50zl

Gość mialam tez ten problem
no i twarz wyglada po nim swiezo caly dzien. Nawet uslyszalam komplement od jednej pani, ze tak swiezo wygladam.

Gość Tobie Angells juz
nic nie pomoze, nie pomoze puder roz kiedy ryj zryty juz