Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhfhfhhhhfhf

Muszę zrobić sobie cycki żeby

Polecane posty

Gość hhfhfhhhhfhf

w końcu móc kupować fajną bieliznę

Gość Trutnia Pospolita
Faktycznie to jest dobry powód...Kretynka

Gość hhfhfhhhhfhf
Nie musisz się przedstawiać :) Każdy powód jest dobry, ale to chyba nic złego, że chcę się czuć dobrze a nie mieć klatę jak 10 latka?

Gość Kraina naiwności
No to pisz, że chcesz mieć większe. Wyszłaś faktycznie na kretynkę takim sformułowaniem posta. Ładną bielliznę można zakładać niezależnie od rozmiaru.

Gość hhfhfhhhhfhf
To chyba logiczne, że jedno wiążę się z drugim. Masz rację, ładną bieliznę można zakładać niezależnie od rozmiaru - muszę jedynie napchać sobie do srodka waty, bo głupio, żeby stanik odstawał.

witaj w klubie, też chce sobie zrobić cycki , bo odstające staniki doprowadzają mnie do obłędu 🖐️

Gość hhfhfhhhhfhf
Kicikota, jak "źle" jest u Ciebie? :D (chodzi mi o wymiary)

Gość meggie21
Dziewczyny o czym wy mówicie? Jakie odstające staniki?! Stanik nigdy nie będzie odstawał jeśli jest dobrze dobrany, nawet gdy piersi są małe!

Gość hhfhfhhhhfhf
Tak małego jak moje wypryski nie znajdę :O Chyba, że w dziale dla dzieci :O Chociaż i to jest wątpliwe :O

Gość meggie21
A gówno tam prawda. Też mam małe piersi i zawsze myślałam że nosze rozmiar 75B (też zawsze odstawał). A tu niespodzianka, dobrałam dobrze stanik i okazało się że mam 65E. Teraz moje piersi wyglądają świetnie i nawet nie martwi mnie to że są małe. Trzeba tylko umieć stanik dobrać

Gość meggie21
Jak masz 75B to na 90% źle dobierasz stanik. Wszystkie Polki noszą taki rozmiar, a przecież mają różne piersi. Wpisz w google dobieranie staników to się dowiesz jak to dobrze zrobić. A staniki kupuję w różnych sklepach. Na rynku nie znajdzie się stanika 65. Ostatnio np. kupiłam świetny w atlanticu za 30zł. Ale nieraz zdarza mi się też zaszaleć. Miesiąc temu kupiłam stanik z firmy masquerade za 200zł.:-)

Gość hhfhfhhhhfhf
No ja mam teoretycznie 60c, ale przysięgam - klata jak u dziecka. Dwa wypryski. Wygląda to śmiesznie. W ogóle jestem jakaś niedorobiona i wyglądam, jakbym się urwała z podstawówki. Żaaaal