Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem chyba chora

Dochodze szybko jak wyobrazam sobie ze moj facet to maz innej kobiety

Polecane posty

Gość jestem chyba chora

Czy to normalne? Mam 29 lat, nigdy zadnego mezczyzny nie zdradzilam, kocham mego ponad zycie ale dochodze o wiele szybciej jak wyobrazam sobie ze on jest jakims moim kolega, znajomym i planuje sie na dnaich zenic z kims. Wyobrazam sobie ze urzadzilismy schadzke i niezmiernie podnieca mnie ten fakt ze nalezy do innje kobiety a ze mna sie kocha... czy to normalne? Czy to znaczy ze mam nature zdradzaczki? :(

Gość samira chandra
masz chyba jakieś zaburzenia emocjonalno-seksualne i chyba powinnaś pogadać ze specjalistą... psychologiem lub seksuologiem...

Gość jestem chyba chora
zartujesz?

Gość samira chandra
mówię całkiem poważnie... bo to wg mnie jest nienormalne..

Gość jestem chyba chora
ale ja go naprawde kocham

Gość scdvfghgft
a tam zaraz nie normalne ważne ze dochodzisz ważne ze chłopa jeszcze nie zdradziłaś realnie .. a skąd wiesz co on sobie myśli jak sie z tobą kocha ? może nie widzi ciebie tylko kogoś innego ..

Gość samira chandra
ja przecież nie twierdzę że Ci nie wierzę - pewnie faktycznie go kochasz co nie zmienia faktu że Twoje zachowania są lekko anormalne ... ja bym na Twoim miejscu poszła do jakiegoś fachury, a kto wie może Ci powie że to jednak normalne że niektórzy tak mają... nie wiem..

Pytanie zasadnicze: Czy to tylko fantazje seksualne czy prawdziwa potrzeba realizacji na żywo? Każdy ma jakieś fantazje. Mniej ludzi decyduje się na ich spełnienie w rzeczywistości, bo z reguły zahaczają one o hardkor. Dlatego zostają w sferze podniecających marzeń. Jeśli tylko marzysz - to nic złego. Jesli będziesz dążyć do spełnienia - zaczyna się problem.

Gość hhhjjklll
Jak dla mnie zupełnie normalne, zakazany seks smakuje lepiej. U mnie jako faceta również wyobrażanie sobie sytuacji podczas seksu z partnerką, że ona jest z kimś innym a ze mną to robi np. pod wpływem szantażu albo bo nie umie mi odmówić chociaż wie, że to nieetyczne, dużo bardziej na mnie działa. I nie czuję się z tego powodu chory wręcz odwrotnie.