Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitupitupitu

160 cm i 65 kg - Czy to już kobieta "przy kości"???

Polecane posty

Gość alunia22
oj, dziewczyny coś przesadzacie... ja mam 163cm i 70 kilo.. dodam że waga się waha od 67-73 i czuje sie bosko.. duży biust, ładna pupa.. brzuszek wcale duży nie jest a wcięcie w tali nadal mam niezłe.. dodam że mieszkam w anglii i nosze ubrania 14.. na polskie to chyba 42.. chuda nie jestem (do tego sama się przyznam) ale do grubych raczej bym siebie nie zaliczała.. lekko zaokrąglona tam gdzie trzeba i tyle.

Gość sasanka z mielna
ja mam 173 i wazę 58 wiec weź sie za siebie

Gość roxiiii
Nie, dla mnie przy kości jest gdyby ważyła 55 kg, przy 65kg wg mnie jest gruba. Fuuj

Gość roxiiii
ta co nosi rozmiar 42 - nie jesteś gruba?????? :O :O :O sorry, ale we wszystkich sklepach rozmiar 42 jest największym rozmiarem!!!!!!!! Ja noszę 34/XS , i dla mnie już osoby noszące M-38 są grube :/

Gość roxiiii
ta co nosi rozmiar 42 - nie jesteś gruba?????? :O :O :O sorry, ale we wszystkich sklepach rozmiar 42 jest największym rozmiarem!!!!!!!! Ja noszę 34/XS , i dla mnie już osoby noszące M-38 są grube :/

Gość rererddd32
rozmiar 42, to jest sporo, zwłaszcza przy tak niskim wzroście jak 163 cm

Gość 7Tipsiara
Oczywiście, że tak 160 cm i 65 kg to BMI 25.4 - zdecydowanie nadwaga

Gość 7Tipsiara
alunia22 Ty też masz nadwagę BMI 26.3

Gość 7Tipsiara
I jakoś nie wierzę w tą piękną figurę. Ja przy moim wzroście 178 cm musiałabym ważyć 80 kg żeby mieć BMI 25.2. Na pewno czułabym się gruuuubo bardzo grubo. Ważę 58 kg, niby niedowaga (BMI 18.3) ale wyglądam zdrowo, ładnie, szczupło. Nie wmawiajcie sobie, że nie jesteście kobietami przy kości.

Gość julitkkkia
ważyłam kiedyś tyle przy dokładnie takim samym wzroście i fatalnie się czułam z tą wagą, naszczęście udało mi się schudnac prawie 10kg i jest ok;)

Gość 7Tipsiara
mydestinationnn Nie jesteś za gruba, masz BMI 19.3 ale możesz sobie schudnąć z 2-3 kg dla lepszego samopoczucia :)

Gość tak autorko
jestes gruba! ja przy wzroscie 175 cm waze 55 kg i wyglądam akurat. takze wez sie za siebie bo na to ze jak to sie mówi "łatwiej Cie przeskoczyc niz obejsc" nic nie poradzisz ale schudnąć przeciez mozesz. małe i grube.. masakra

Gość ja mając tyle wzrostu
ja mając tyle wzrostu ważę 45 kilo i jestem idelana, kiedys wazyłam 53 to wygladałam okropnie i kazdy mi tak mówił

@up - 45kg przy takim wzroście to jakaś masakra. ja mam 162 cm wzrostu i przy 47 kilo wyglądałam fatalnie (a mam proporcjonalną budowę ciała, więc to nie kwestia nieforemności), po prostu byłam wychudzona. idealna waga to 52-53 kg - nie za chuda, nie za gruba.

Gość xtrygubh
ja przy 160 waze 43 Kg, nie wyobrazam sobie 65 kg....

Gość kloniusia
nie gruba ale przy kości. max 60 kg przy takim wzroście a najlepiej 54:)

wszystko zależy od tego jak się rozkradają te kilogramy bo proporcje są ważniejsze niż waga.